Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iTunes Match je už dostupny aj na Slovensku
- Toto téma obsahuje 49 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 6 months od
pablos.
-
AutorPríspevky
-
18. decembra 2011 o 8:53 #294287
scareface
Účastník (Participant)Keď som pridal nanovo artworky ručne (odkaz na video je vyššie), tak sa mi zobrazujú všetky normálne.
18. decembra 2011 o 13:09 #294305EdDy
Účastník (Participant)Ľudia čo máte iPod a chcete artworky. Proste sa doma napojte na wifi, zapnite prvú pesničku čo máte v iPode, vypnite zvuk a nechajte to ísť až do konca.
Problem solved :D18. decembra 2011 o 13:35 #294314babo
Účastník (Participant)pabols, od kial si prisiel na to, ze nemam iPhone? :) Ja ked pustam hudbu v iPhone, tak zas vacsinou nezizam na orazovku :) :)
ked niekto rozhene takuto giganticku sluzbu na Cloude, musi mysliet na rozume optimalizacie. 70% pesniciek co maju ludia v iPhone si aj tak nikdy nepsutia. A dotahovat to priebezne je fajn napad.
BTW cez celluar data sa tie artworky nikdy nestiahnu, iba cez wifi?18. decembra 2011 o 20:54 #294354pablos
Účastník (Participant)@babo praveze pisem, ze ked mas iPhone, tak v tom nevidis problem, lebo sa ti stiahnu neskor. Mali by sa dat stiahnut aj cez celluar, ak to mas povolene.
@scareface skusil som to urobit vcera s jednym albumom (nahradil som velky artwork mensim rozmerom – ten navod z videa nie je nic nove, ved takto pridavam artworky k skladbam uz roky) a vysledok bol taky, ze sa mi do iCloudu natiahli skladby duplicitne, cize na iPode som mal zrazu vsetky skladby z daneho albumu 2x a navyse opat len s artworkom pri prvej skladbe a pri ostatnych nie. Problem bol, ze v iTunes som mal album len 1x a to ten upraveny a nastal problem, ze sa nedali skladby vymazat z iCloudu, lebo ja som vymazal upraveny album z iTunes aj iCloudu ale ta povodna verzia ostala na iPode stale. Maturoval som s tym asi pol hodiny, vypinal som iTunes, refreshoval Match a iPod pokial sa mi konecne ten album vytratil z iPodu a iCloudu. Proste je to este trosku dost bugova sluzba za 30€19. decembra 2011 o 1:02 #294375babo
Účastník (Participant)@pablos: aha, uz chapem ako si to myslel. mas Touch… ja som myslel ze myslis len cisto iPod aplikaciu v iOS (a som pozadu, uz sa vola aj tak Music :) ).
Je pravda, ze pre Touch nie je to „online“ dotahovanie artwork az tak dokonaly napad. po pravde nechapem naco vobec je mozost ulozit kazdej skladbe vlastny artwork, uplne by to stacilo na urovni albumu.toto je typicky apple. funguje perfektne a vie vymysliet sluzbu, ktoru dokaze pouzivat aj 5rocne dieta. Ale zial ma problem ked niekto spekuluje a dostane sa do neocakvaneho stavu (napr. to zduplikovanie pesniciek v albume) a vtedy ho jeho uzavretost trochu nici.
21. decembra 2011 o 9:36 #294697bloko
Účastník (Participant)babo: dobre hovoris ale myslim, ze ked ludia pouzivaju apple tak ako maju, vsetko funguje na 100%. Jasne,
ze ked stahuju hudbu nelegalne, nieco nemusi fungovat ako by chceli. Apple chce platenu hudbu, nakoniec aj hudobnici a ja osobne suhlasim, nato je iTunes a potom to ide jak ma…23. decembra 2011 o 13:57 #295022babo
Účastník (Participant)Tiez som neodolal, zakupil som iTunes Match (hlavne po zisteni, ze ATV 2 tiez vie prehravat hudbu z Cloudu). Je to super. Match-lo drvivu vacsinu grabbnutych DVD, ktore uz ani neviem kde mam (aj ked su origo). Sranda ze sa stalo, ze nespraoval aj pesnicku z kupeneho albumu v americkom iTunes (medzi casom uz album neponuka ani americky iTines), ale to boli asi len 2 pripady a hudby mam kupenej pomerne dost.
mozno by to na iOS devices chcelo moznost individualne zmazat stiahnute albumy a nie len komplet celu hudbu, ale hudbu mam v zasade len na 4s a ten je 32GB, takze miesta dost…
konecne Cloud riesenie od Apple ktore bude fungovat? Uz ma to laka aj prehodit MobileMe (ten uz tiez nie je tak zly, len keby poriadne replikoval kalendar a iDisk) na iCloud, ale zial je to podmienene do prechodu na Lion a mne sa zo SL nechce pohnut ani za mak
23. decembra 2011 o 15:21 #295031miskosvk
Účastník (Participant)S tym streamovanim by som si nebol taky isty, podla mna to normalne do iphonu/ipodu/ipadu/pc iba normalne stiahne pesnicku tzn. aj po odpojeni pripojenia tam fyzicky ostane nahrata. Co sa zmenilo, je ze je mozne swipom mazat pesnicky z library, predtym to slo tusim len cez itunes…
23. decembra 2011 o 19:55 #295071babo
Účastník (Participant)jasne, do zariadeni iCloud urcite nestreamuje, preiebezne ulozi do cache a necha tam. Vynimkou zda sa byt ATV 2(aj ked tazko povedat).
Ale 100 bodov, ono sa individualne daju mazat albumy, dakujem za nakponutie. Tak to ma logiku a je to SUPER!
24. decembra 2011 o 13:07 #295142pablos
Účastník (Participant)Do iPodu, iPhone, iPadu sa hudba po prvom spusteni stahuje do zariadenia a uz tam ostava pokial ju clovek nevymaze. Ale do PC, ATV sa normalne streamuje. Ja mam v druhom PC prazdny iTunes a je len lognuty do iCloudu, vdaka ktoremu mozem streamovat celu kniznicu.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.