Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iTunes 9 – jak nakupovat z ČR/SR ?
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 15 years, 10 months od
rony.
-
AutorPríspevky
-
17. septembra 2009 o 17:58 #64563
pepa007
Účastník (Participant)ahoj, prosím o pomoc. přečetl jsem několik návodů a pokusil se podle nich postupovat.
jestli jsem to dobře pochopil, tak princip byl zaregostrovat si americký účet, zadat nějakou americkou adresu bydliště a jako platební metodu zvolit „none“, s tím že budu nabíjet z gift cards. případně jako platební metodu zvolit „clickandbuy“ (v UK), který umožňuje přiřadit k účtu českou kreditní kartu.
ALE: v nových iTunes 9 při registraci možnost „none“ už chybí. stejně tak nelze spárovat iTunes s ClickandBuy pokud tam mám českou kreditku.
Takže moje otázka: je v tuto chvíli možné nějakým způsobem začít nakupovat v iTunes, třeba jen přes gift cards?
Díky za pomoc. Nechci krást filmy z torrentů a videopůjčovny už všechny zkrachovaly :-)
17. septembra 2009 o 18:33 #174013Mano5
Účastník (Participant)Toto som kedysi nasiel na nete. Mam ale zial odlozenu len textovu verziu (bolo to v nejakej diskusii):
No, jde to i jinak, ale podobne. Na US ITS je mozne platit i paypal. Vytvorite si novy ucet v PayPal, kde zadate sve jmeno , nejakou AMERICKOU realnou adresu,a povesite na nej svou CESKOU embosovanou kreditni kartu s povolenymi internetovymi platbami. Pak si zalozite na ITS novy ucet, kde zadate stejnou adresu , jako u paypal , zpusob platby zvolite paypal a je to, Pozor- ty adresy nusi by stejne, stejne, jako e-mail u paypal i v novem uctu u ITS . Zrejme si to tyto spolecnosti synchronizuji. Ze mate na paypal ceskou kreditku, a treba i e-mail s koncovkou .cz ,to je ale nezajima. Nastesti.Je to myslim jednodussi, nez nekde shanet kody a gifty….Ja som to skusal, ale urobil som chybu pri registracii do Paypal – zadal som SK adresu a potom sa uz nedal zmenit stat. Len adresa, ale stat zostal SK :((. Treda sa regisrovat na PAYPAL.COM. Tym padom mi nepovolil iTunes zmenu na US, lebo som bol Paypal SK.
Daj, prosim ta, vediet ako si dopadol.
PS: ja teraz nakupujem na iTunes DE. Pouzivam sestrinu kreditku – zije v Nemecku. Prevod na jej ucet ma stoji par centov (po prechode na Euro :)) a nemusim nic zhanat. Ale nie je to US :((.
17. septembra 2009 o 21:09 #174039pepa007
Účastník (Participant)tak jsem to zkusil a bohužel to nejde. error kterej mi to vyhodí při pokusu o spárování itunes s novým paypal účtem je: „This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction.“. jinými slovy, na tom paypalu musí být pověšená americká kreditka :-(
17. septembra 2009 o 21:43 #174045MooDy
Účastník (Participant)A co konkretne by si chcel z US Store nakupovat? Podcasty a free trailery idu aj bez US Store accountu, teda aspoň mne to ide..
25. septembra 2009 o 20:39 #175130Mano5
Účastník (Participant)pepa007: Prepac, ze pisem az teraz. Ale bol som 5 dni offline. Presne toto vypisovalo aj mne. Mojou biednou anglictinou som usudil, ze je to chyba adresy a nie karty. Paypal ucet totiz ma sluzit aj na to, ze nevidiet aku kartu tam mas zavesenu. Takze je to v podstate nanic sluzba – Paypal.
Este ma napadlo riesenie, ktore som ale neskusal:
Cez znameho v US zalozit ucet v banke s okliestenymi sluzbami – povolit len elektronicke prevody a nemat k nemu kartu. Potom cas od casu previest cash do US a hotovo. Len tie prevody by asi vysli draho, tak som od toho upustil. Zatial musi stacit aj Nemecky Store :(.25. septembra 2009 o 21:23 #175136rony
Účastník (Participant)problem je s tym ako zalozit v US ucet, pokial viem, tak ti ho len tak neotvoria.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.