itunes

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    dudo
    Účastník (Participant)

chcel by som zistit ci sa da zmenit prednastavenie otvarania suborov prednastavenimi aplikaciami od apple… napriklad ja si nechcem prehrvat hudbu cez i tunes ale cez VLC or Winamp a nechce sa mi hudbu oznacit a dt otvorit v programe ale len oznacenu hudbu spusstiti rovno v programe, ktory mam rad, to iste napriklad aj s foto…. ako to viem zmenit a nastavit vlastne programy? Dakujem

paccoo
    Účastník (Participant)

Vráť sa k Windowsu…

majdy
    Účastník (Participant)

Zmeníš to jednoducho cez info súboru. Ale taktiež nerozumiem načo si šiel do macu, keď ho chceš s prepáčením zasrať.

iTunes je jedným slovom úžasný a Winamp na OS X nieje.

Nechápeš filozofiu Apple.

Zbytočná kúpa a máš dve možnosti:
    1. predaj mac a vráť sa na windows,
    2. zbav sa zlozvykov z Windows.

Výber je už na tebe…

+ vytvoril si tému dvakrát.

iTuxx
    Moderátor

preco ho hned zdzubete?
    Mne osobne tiez vadi ze kazdy jeden film/serial musim otvarat Open with… VLC. Ja im serem na ten QuickTime. A nastavuje sa to: pravy klik na subor -> Get info, tam najdes Open with… Vyberies program a zaskrtnes pod tym Change all. Malo by to ficat.

majdy
    Účastník (Participant)

iTuxx, jednoducho preto, lebo vytvoril tému dvakrát a kúpil Mac zbytočne ak v ňom chce fungovať ako vo Windows a používať „Windows soft“.

Ja som to myslel dobre, nech sa vráti akoby mal habkať, napríklad aj taký winamp na OS X nieje.

A čo sa týka toho VLC, ja nemám problém a všetky filmy (prípadne seriál) otváram dvojklikom, netreba mi dať „Open with“…

Fluorescent
    Účastník (Participant)

iTunes je sice fajn, ale vyzera to tak, ze vacsina ludi sa tu vyziva v dodrbavani :D Ja tiez nemam rad, ked mi iTunes otvara subory, ktore nechcem mat v iTunes library, preto som si dal otvaranie po double clicku na quicktime alebo vlc

btw staci ked das right click na subor > get info > a dole sa to da zmenit

vajdala
    Účastník (Participant)

I já se musím přiznat, že některé softy mi sedí lépe než OS X.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.