- Toto téma obsahuje 34 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 3 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iStat menus 2.0
Napis mi, poslem ti najnovsiu verziu, v profile nemas ziadneho maila.
BTW, na co kupovat istat, je mas zadarmo alternativy, napr MenuMeters ?
mam istat menus 3 a je tam moznost nastavit si manualne rychlost otacok – tak isto ako v smc fan control.
avsak nefunguje. ked nastavim vyssie otacky, nic sa nedeje
co s tym?
renad ale to vsetko je platene,takych som nasiel dost,no v snow leo som mal bezpl.verziu,o takej nevies?
kompi krokodilkitt at gmail com,dik
veru neviem … ja mám tento free widget a ten mi stačí …
http://islayer.com/apps/istatpro/
renad dik,presne toto som chcel….dikes
no super, to som rád …
a tie ostatne veci co mam v dotaze mi nevies pomoct renad?
Up-pomoze alebo poradi mi niekto,prosim….?
lindus: Este ked som myslel ze Lion bude k svetu a pouzival som ho, pamatam si ze nastavanie trackpadu bolo „logicky“ umiestnene v : System Preferences – Universal Acess. Prekutaj to tam, viem ze sa tam nastavovali viacere funkcie trackpadu.
ten uz som presukal najmenej 10x a nic,predtym som 2x tukol na trakp.a oznacil potiahnutim text na modro,v Lionovi to neviem nikde nastavit…
Neupgradoval si nahodou zo SL na Liona? Alebo mas cistu instalaciu?
To lindus, mam 3.21 verziu, posielal som ti to ale odpisal mi z toho mailu nejaky chlapik, ze co mu posielam veci co nechce. :) pre niektorych ludi je ozaj vyhodnejsie kupit si app ako sa im snazit vysvetlit jednoduchy postup (nic v zlom).
eraserv.mam cistu instalaciu,nakolko mi ns snow odisiel HD,kupil som si nove SSD aj 8GB Ram a novy LIon
Kompi….to je moj mail,no nepochopil som ho,niesom velmi zrucny,vies vysvetlit?