isonmiax

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    komfort
    Účastník (Participant)

chcel som vyskusat,no asi som nieco zle nastavil cez dispay mi presla tmava clona a uz pomol len natrdo vypnut 2-krat to iste cierna clona a koniec na nic nereagoval len vypnut v com moze byt chyba?

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

nemas nahodou sl? :D

Kaliver
    Účastník (Participant)

Ja mam Snow Leo a bezi v pohode a taktiez vsetko bezalo bez problemov aj na Tigrovi.

komfort
    Účastník (Participant)

nemam SL jednoducho ho zapnem pride clona nieco mi tam popise na pozadi sa objavy znak pover-tlacidko vypnutia a viac asi necekne len natvrdo vypnut co Macu asi nerobi dobre.

Kaliver
    Účastník (Participant)

Tak tvoj problem sa vola Kernel Panic. Nie som v tom nejaky zbehly, preto ti len odporucim temu
    http://forum.www.www.macblog.sk/discussion/7470/

padaju tam navrhy ako oprava prav, cistenie pomocou OnyX-u…vyskusaj a sam uvidis, ci to pomoze alebo nie

komfort
    Účastník (Participant)

takze ked mi nahodi tu tmavu clonu tak vypise-You nedd to restart your computer.Hold down the Power button for several seconds or press the Restart button.No a na pozadi znak Pover a nic ani pohnut kurzorom proste nic iba natvrdo takze ten onyx?

Aleks
    Moderátor

Skús nabootovať do safe módu (drž shift pri štarte počítača) a odinštaluj. Predpokladám, že isonmiax má byť InsomniaX.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.