iPhoto

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    _Matt_
    Účastník

caute. Totalne amaterska otazka ale neviem ako mam jednoducho presunut fotky v programe iPhoto. Ked fotku taham misou na miesto kde ju chcem presunut tak mi to nepresune a fotka ostane tam kde bola. Vo finderi mam fotky pekne zoradene podla mena vsetko pasuje ale ked ich dam otvorit cez iPhoto tak mi par fotiek zoradi inak…Potrebujem len par fotiek presunut ale neviem ako ? :( ?

Druhy problem je ze ked si sputim Slideshow tak na prvej fotke mi to napise datum ktory tam ja nechcem lebo robim so starsimi fotkami z roku 2007 a mne to tu pise rok 2010. Ako dam ten datum prec ? :( ?

raul
    Moderátor

hore v menu si daj sorting manually.

_Matt_
    Účastník

ok dik. Prvy problem vyrieseny :)
    Druhy je ten datum.
    A pribudla otazka ze ci sa slideshow da dat na DVD alebo CD a pozerat na DVD-cku. Robim totiz to na jednu oslavu taku “spomienkovu“ show

raul
    Moderátor

jasne, ze sa da… das share to idvd a ono ti to pekne napali…

raul
    Moderátor

ale mozno by bolo lepsie robit tu show v imovie, popripade kombinacia.. skus, i movie napr lepsie vies narabat so zvukom…atd

karci
    Účastník

_Matt_: ja tiez zhodou okolnosti mam robit slideshow na jednu oslavu,zo starych fotiek az po nove a mam to napalit na DVD a pustat na TV…

A tiez rozmyslam ako to je najlepsie spravit.. ci cez imovie,alebo nejak rychlejsie a jednoduchsie…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.