iPhoto ’09

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhoto ’09

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

toť úspech:)

Sevo
    Účastník (Participant)

Keby este boli tie faces spojene s address bookom…

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

to by uz asi bolo moc…dobre je to takto ako to je, potom by boli brutal komplikacie (ale sak mozno pride raz taky update na iPhoto, ale dufam ze ne)

XcoRpi
    Účastník (Participant)

@Sevo presne nad týmto som rozmýšlal i já :)

na iPhoto 09 som sa osobne tešil najviac, však, je to príjemný upgrade, facebook & flickr support ocenujem. Čo ma však úplne nadchlo je GaregeBand ktorý sa im vydaril na 100%, už len kôli nemu by som rozmýšlaľ o zakúpení v Mac Set Boxe spolu zo Snow Leopardom. iMovie 09 – pridali presne to, čo mi chýbalo v 08. iWeb pridali iba drobnosti, neviem či je to správny smer vývoja toho produktu. Dokopy zo všetkým je to dosť podstatný upgrade, oplatí sa zakúpiť :)

PS: Picasa sa s iPhoto nedá porovnávať, UI je úplne otrasné a celkovo je to oproti najnovším aplikáciám také neslané, nemastné a divne sa to ovláda. Je však zadarmo…

danocoys
    Účastník (Participant)

Mam otazocku k Places:
    ak nenajde presne miesto ktore chcem neda sa to miesto editovat klikom na mape? Nakolko mi nenajde presne miesto a suradnice zial nemam…
    Dik

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

ale BAAAA…chod do window a tam si najdi EDIT PLACES alebo nieco take…a tam si mozes najst aj seba na mape…

danocoys
    Účastník (Participant)

dik.. presne to som potreboval :)

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Nevie iPhoto spravovat subory ako iTunes? Urobi zlozky podla events… V kniznici to mam totiz podla importu, co je dost bordel.

mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Resp. podla datumu cvaknutia, nie importu.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 41 až 49 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.