iphone synchronizacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iphone synchronizacia

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Zpstyle
    Účastník (Participant)

Zdravim, mam iphone ktory som synchronizoval s jednym PC teraz som ho preinstalovat a nemam nic zalohovane, iphone chcem mat zasa synchronizovany a pracovat snim pomocou itunes. Ak pripojim iphone na novo k PC itunes si stiahne zalohu a potom dam iphone nastavit ako novy iphone a nasledne obnovit zo zalohy budem tam mat vsetko povodne? Prosim len odpovedzte na tuto otazku a nie radit ine programy cez ktore si mozem nahadzat subory a pod. Dakujem :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Pripojit iPhone, nasledne transfer purchases a potom backup. Niesom si isty ci to prenesie aj vlastne ringtones, tie pripadne kupene sa daju stiahnut a potom taktiez aj books ci muzika. Ak urobis backup tak po restore a obnove z backupu budes mat samozrejme iphon v takom stave ako pred restorom.

Zpstyle
    Účastník (Participant)

A iphone bude synchronizovany stym pc na ktorom som to spravil?, pretoze teraz ho nevie synchronizovat napr hudbu lebo ju chce vymazat aj ked ju tam uz mam nahodenu rovnako ako v iphone

Zpstyle
    Účastník (Participant)

Pls help

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ak ti ju zmaze nemal by byt problem ju tam zas nakopat cez iTunes ak ju mas v Library. Nie som si isty co to spravi ked potvrdis erase content.

iTuxx
    Moderátor

vymaze ju predsa z iPhonu. Ak hovoril ze nema zalohy, tak o nu pride. Ak o hudbu prist nechce, treba pouzit nejaky iny soft na pristup k obsahu iPhonu, hudbu vydolovat, pridat do kniznice iTunes a potom uz v klude syncovat.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)
    Zpstyle
    Účastník (Participant)

to Lukáš Raynor Majer : dik za ochotu ale hovorim chcem to riesit na jednom pocitaci cisto iba cez itunes na inom by som takyto program ktory funguje bez itunes by som vyuzival. Len chcem vediet ci ked vymazem iphone a urobim zalohu v itunes na PC na ktorom iphone nikdy nebol synchronizovany, resetujem iphone do povodnych nastaveni a nasledne obnovym zo zalohy ci bude synchronizovany a bude fungovat rovnako. Pretoze predtymto krokom mi pise ze vsetko z iphone bude vymazane a nehccem prist o data v nom preto sa to pytam :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Hudbu z iphone do itunes bez dalsieho softu nedostanes. Pouzi to co pisal Lukas vyssie, muziku budes vytahovat z iphonu iba raz. Je to lepsie ako cakat tyzden na reakcie tu na fore.

Zpstyle
    Účastník (Participant)

ale ak ho obnovim zo zalohy tak uz nebude synchronizovany ? a bude pracovat s itunes ?

Zpstyle
    Účastník (Participant)

Up

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.