iPhone JB iOS 7.0.4

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Xenon
    Účastník (Participant)

Ahojte,

rozmýšľam nad prechodom z 5.1.1 na 7.0.4. Mám iPhone 4S. Doteraz som fungoval na iOS 5, avšak skoro všetky aplikácie už vyžadujú iOS 7, takže bol som akosi prinútený. Na 5.1.1 mám teraz tiež JB so zálohovanými SHSH. Ak mi náhodou 7-ka nebude vyhovovať, mohol by som sa vrátiť späť na 5-ku? Potom by som cez Tiny Umbrella len stiahol SHSH a nainštaloval 5.1.1 naspäť. Ešte som počul, že pred upgradom na 7-ku, je potrebné urobiť restore, lebo inak mi ubudne z úložiska cca 500 MB. Funguje na tom novom JB aj Cydia? Pretože Taig už odstránili, lenže ako si potom nainštalujem Cydiu, mi nie je jasné. Mohli by ste mi poradiť? Ďakujem.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Iphone 4S uz potom nedowngradnes ako aj vsetky A5 devices a vyssie

Xenon
    Účastník (Participant)

Takze pre A5 a vyššie už nemajú význam SHSH?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Presne tak. Ked ta 5.1.1 obmedzuje v pouzivani aplikacii tak sa nahodeniu 7.0.4 nevyhnes.
    Rychlost animacii majstri z Cupertina sice posrali ale daju sa v nastaveniach vypnut a myslim ze na IP4S ta plynulost nebude problem. Druha vec je dizajn ale to uz je vec dotycneho.
    Doporucujem urobit backup, cez DFU urobit restore v iTunes a nakoniec obnova z poslednej zalohy

Xenon
    Účastník (Participant)

A potom môžem urobiť JB, je tak? :)

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Jasné že môžeš… Cez Evasi0n

Xenon
    Účastník (Participant)

A prečo je nutné urobiť restore cez DFU režim? Veď nemám s tým žiadne problémy, tak stačí to normálne pripojiť k iTunes a zvoliť restore, nie? :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.