iPhone firmware 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhone firmware 3.0

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    pepa007
    Účastník (Participant)

tak co vy na to? konečně hledání v mailech…

HajLender
    Účastník (Participant)

a de fact vsetko co mu neprajnici vycitali :)

XcoRpi
    Účastník (Participant)

Mega :) Idem do next-gen iPhone jedine :)

iFiko
    Účastník (Participant)

JJ spokojny som, push notifikacie mi chybali a copy & paste tiez nezaskodi :)

M@rtin
    Účastník (Participant)

Hmm, urcite spokojnost, ale jedna vec ktora mi chyba najviac je tethering. A to, ze s AT&T rokuju hovoria uz pol roka.

gant
    Účastník (Participant)

..ja osobne som dost spokojny s novinkami! paci sa mi turn-by-turn, mms, landscape..a bluetooth/aj ked stale len ciastocne/

emerican
    Účastník (Participant)

jj supeer a shake to shuffle je tiez haluz ale najviac ma mrziii….. „k flashu zatial nemame co povedat“ aj ked adobe je velmi iniciativne s apple sa nie a nie dohodnut sa mi vidii

Sike1
    Účastník (Participant)

no mam jednu mozno hlupu otazku, jedna sa len o update pre iPhone? Kedze som vlastnik iPodu touch tak ma zaujima ci je tento update dostupny aj pre ipod :) dik

RioM
    Účastník (Participant)

Pre mna je dolezite ze povolili GPS navigaciu.

Guess
    Účastník (Participant)

s tymi MMS to nemusi byt az take ‚ruzove‘ :)

Some features and services may not be available in all areas.
    * MMS messaging is available only on iPhone 3G; fees may apply. MMS may not be available in all areas.

= http://www.apple.com/iphone/preview-iphone-os/

Mysicka
    Účastník (Participant)

Sike1: Ano je to aj update pre iPod Touch ale bude tam poplatok $9.95

stranger
    Účastník (Participant)

Ja si dovtedy vychutnam v mojom iPhone vsetko to, na co mnohi budu cakat do leta, uz teraz…

Tu je suhrn, co v novom FW bude:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3271

mayoxy
    Účastník (Participant)

mam taky pocit, ze ten 3.0 FW pride s novym iphonom. to znamena, ze nie vsetko (mozno) bude fungovat aj v 1.generacii iphonu a iphonu 3G.. :/ to znamena, ze treba iphone predat a kupit ten novy ktory pride v lete :)
    ale inac bomba ! vsetko super co chyba pride v lete. uz len ten tethering nech daju. a bude to na 100% full pecka mobil aky ma byt.

ovi77
    Účastník (Participant)

pochybujem, ze v lete pride novy iphone…:)

mylanko
    Účastník (Participant)

ovi77: Ani medzi 1.gen a 2.gen iPhoneom nebol velky casovy rozdiel. Pokial mi pamat dobre sluzi tak 1.gen bol uvedeny: December 07 – Januar 08 a 2.gen bol uvedeny myslim: jul 08 – august 08. Osobne si myslim, ze to bude najneskor v lete.

gorky
    Účastník (Participant)

ja si tiez myslim,ze novy iphone v lete nebude.cista spekulacia,ale mam taky pocit :)
    to,ze 1. a 2. iphone boli uvedeni relativne tesne po sebe nepredikuje skoro nic. jednoducho apple urobil prvy telefon a potreboval ho v kratkej dobe doladit-vylepsit.
    taktiez tento cirkus ohladom noveho fw mi skor pripada ako pr k vylepseniu iphonu – zaplata na fakt,ze novy hardware nebude. mozno sa fakt mylim,ale nepamatam si,ze by k 2 fw bolo taketo rosambo.jednoducho to pustili von.

ovi77
    Účastník (Participant)

mylanko: Tak to aby som zacal zas setrit:))

Air
    Účastník (Participant)

no ja neviem, myslim, ze novy iPhone bude. ved co hw indicie 2.1?
    3.0 spokojnost az na tethering a lepsiu spravu aplikacii

mylanko
    Účastník (Participant)

No FW 2.0 ani neprinasal vela noveho.. sice klucovy App Store, ale ostatne veci nic moc. Co sa tyka tych intervalov, tak niekedy to celkom vychadza:) Kazdopadne nase dohady su subjektivne. Kludne sa moze stat, ze sa rano zobudis a bude tu nova titulka …alebo az o rok :D

macintos
    Účastník (Participant)

Nechcem rypat do autorov stranky,ale na to ze sa zamieriavaju na vyrobky Apple,su trochu pozadu s informaciami dnesneho keynote pre fimware 3.0 . Uz na inych IT serveroch som si docital a prestudoval dnesny keynote. Viem,ze rano sa to tu docitame,ale ide o princip.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.