iPhone Developer Program

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone Developer Program

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    m@R3k
    Účastník

Mal by som par otazok na skusenejsich v tejto oblasti:

1) Balik na jeden rok stoji 99 dolarov, predpokladam, ze po skocneni danej doby moje aplikacia „zmizne“ z appstoru a pre jej dalsiu distribuciu si musim zaplatit dalsi rok. Alebo sa dana doba vztahuje iba na vyvoj a publikaciu aplikacie?

2) Co vsetko to obnasa z hladiska Slovaka. Treba pripadny prijem z predaja aplikacie zdanovat, treba mat na to aspon zivnost?

Viac ma zatial nenapada ale kludne sem pridajte aj dalsie postrehy.

Dominik Balogh
    Účastník

2) Samozrejme, je nutné podávať a uhrádzať daň z príjmu. Ohľadom DPH, u platiteľov DPH sa aplikuje samozdanenie (elektronické služby, zahraničný odberateľ), takže tu nevzniká ďalšie zaťaženie navyše.

Kukosk
    Účastník

Pocujte kto ma skusenost … mam mensi problem s bankovym uctom … neviem ci je bank identity code IBAN, ale ak ano tak:

The Bank Identity Code provided is not recognized or is associated with a bank we cannot pay. Please re-enter. If you believe you have provided accurate information, click here to Contact Us.

som majitelom VISA karty od VUB. tych 99$ mi odtial zobrali v pohodke vsetko, uz mam aj developer account, ale teraz chcem dat na appstore platenu apllikaciu za par centov, a bude to asi troska problem… vie mi niekto poradit ? mam si zalozit novy ucet ? aky ?

Dakujem moc za pripadne odpovede.

phtorxp
    Účastník

VUBka ma BIC: SUBASKBX, je to SWIFTovy kod banky.

Kukosk
    Účastník

uz som skusal aj to, ale napisalo mi to to iste :(

phtorxp
    Účastník

nie su zmluvne podmienky skutocne regionalizovane? myslim tym, ze podla banky / karty platitela zisti, ze nie si z danej krajiny a nedovoli ti „podnikat“ v danom regione? :) –//– myslim tym, ze slovensku kreditku ti v americkom store nezozerie; mozno tento „problem“ siaha aj dalej. –//– PS: skus este 11-miestnu verziu SUBASKBXXXX

Kukosk
    Účastník

nejde ani 11 miestna verzia … a podla mna musi byt sposob ako to rozbehat alebo tak … neverim tomu, ze slovak si nemoze privyrobit na platenych iPhone aplikaciach… urcite taki su, a nemaju koli tomu ucty v anglicku…

Kukosk
    Účastník

nikto iny nema nejaky napad alebo skusenost ? pomoze cokolvek :(

RioM
    Účastník

Na IBANe som zostal stáť asi tak 2 týždne. Poslal som dokonca tri žiadosti na Apple hot line a nepomohli. Problem nie je s IBANom ale s bankovým účtom. Treba dať zopár núl pred číslo účtu aby mal účet požadovanú dĺžku.
    .
    Teraz mám zase aplikáciu v AppStore už 8 dní v stave „Ready for Sale“ a stálne nie je v App Store :)
    .
    Celkovo som aplikáciu 3 dni programoval a asi 30 dní som sa registroval, nastavoval certifikáty, písal na help desky, atď…

Kukosk
    Účastník

a kolko nul mam dat pred cislo uctu ? lebo akurat na tom stojim aj ja :( inak to cislo co som zhanal je „0200“ :D:D:D:D:D …. teraz uz len cez toto nejak preklznut :)

Kukosk
    Účastník

heh, dal som ich tam 6, a zobralo mi to … je to mozne ? :D

marsvk
    Účastník

Zdravim, ludia ked ste si registrovali developerske konto, normalne vam presla ta platba na konci, mne totiz vypisalo na stranke chybu a ze poziadavku na platbu mam poslat faxom. Posielali ste tam niekto fax, alebo vam to v pohode preslo ?

mamvtrubke
    Účastník

fax

zero0x
    Účastník

Hej ja som akurat predvcerom tusim posielal fax, uz mi zobrali peniaze z uctu, cakam na email.

zero0x
    Účastník

Hm prisiel mi email, ale dostavam:

There was a problem redeeming your activation code. You may have redeemed this activation code already or you may be signed in with the wrong Apple ID. Please verify that you are using the same Apple ID and password you used to begin your enrollment, and try to log in again.

Stretli ste sa s tym niekto?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.