Iphone 6 z Apple.cz ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Iphone 6 z Apple.cz ?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Gren093
    Účastník

Ahojte vsetci, novy iPhone je tu kazdu chvilu a zatial este nevysiel ale zacinam uvazovat nad jeho kupou. Zaujima ma vsak ci je mozne kupit iphone alebo v podstate aj iny produkt cez apple.cz.. Tovar by prisiel znamemu do ciech ktory by mi to nasledne poslal na Slovensko. Mate niekto skusenosti s nakupovanim z apple.cz? Alebo sa to oplati kupit na sk…

iTuxx
    Moderátor

na ceskom apple store je to trochu lacnejsie, u nas sa budu reselleri snazit nabalit. Ked to objednas na cesku adresu, tak objednavka sa bude dat zrealizovat.

Pokiaľ viem, tak áno, malo by to tak ísť (riešilo sa to tu viackrát).

Ale nie som si istý, ako je to so zárukou (i ked v CZ aj SK je dvojročná), ale po tom čo som sa dozvedel, že ani tá 1ročná medzinárodná nie je úplne medzinárodná… je v tom bordel :-)

eraserv6
    Účastník

Este nevysiel, len maly okruh ludi vie ako vyzera a ake ma v skutocnosti parametre.
    Kupovat nieco co neexistuje za neznamu cenu s datumom dodania zistitelnym mozno u astrologa… Ludia ste vy normalni? :-)

bawy
    Moderátor

eraserv6: skôr je to pochopiteľné, apple je hyperkonzervatívny, každý vie čo príde, ostatné je len plus.. mám 5ťku, končí mi paušál o 17 dní, a ja už teraz viem že budem mať 6, lebo apple ekosystém a icloud nepustí..takže ja to vcelku chápem, hoc ja by som za telefon toľké prachy nedal, predám 5ťku a zoberiem zas na 2 roky paušál a mám ho zadarmo..

M@thew
    Účastník

Ja by som už nikdy nebral iPhone na paušál. Pomaranč má „super“ dotácie na middle-class paušály a viazať sa na 2 roky…. V CZ máš 2 ročnú záruku a servisuje to tam „Český servis“. 2. rok „musí“ dokázať kupujúci, že vada nevznikla jeho používaním.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.