iPhone 6 na splátky

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 6 na splátky

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Drtik
    Účastník (Participant)

zdravím oplatí sa kúpiť iPhone 6 64gb z Mzone na splátky? Zevraj tam je 0% úrok. Dal by som 300€ na mieste a potom splátky. Chcel by som to na 20 splátok. ešte som nič nekupoval na splátky a nemám to moc rad ale teraz by som zo riskol. Aký máte názor na to vy a je tu niekto kto kupoval takto niečo z Mzone?

????
    Účastník (Participant)

0% urok je jedna vec, vyska poplatku za spravovanie je tiez dolezite. Bat sa nemusis, ale daj si urobit presnu kalkulaciu, aby si nebol prekvapeny. Dnes su v mode splatky bez navysenia, v drvivej vacsine su tam ‚manipulacne poplatky‘, ktore to navysenie nahradia, len to inak nazvu

Auto na tretiny bez navysenia. *spracovatelsky poplatok 1000eur. Ale inak je to nulove navysenie :-)

Drtik
    Účastník (Participant)

diki :) nevieš teda presnejšie koľko by to všetko stalo na Mzone.

bawy
    Moderátor

je to cetelem a volá sa to úver zadarmo, ak si nedáš poistenie je to skutočne bez akéhokoľvek navýšenia alebo poplatku.

????
    Účastník (Participant)

Drtik: neviem, nie som zamestnanec Mzone, urcite ti tam radi vyrobia kalkulaciu

bawy: aj quatro malo uz taketo akcie, nevies co z toho maju, ked na tom nic nezarobia?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Co tak zavolat si priamo do Mzone alebo tam zajst kde ti poskytnu presnejsie informacie ako sa dohadovat tu?

Drtik
    Účastník (Participant)

Alebo počkať a po Vianociach. Nepojde iPhone 6 s cenou dole po novom roku ?

bawy
    Moderátor

s3030150: je to jednoduché, dostaneš úver, ak ho splatíš, pošlu ti zakaznícku kartu cetelem + kreditnú kartu kde máš úrok okolo 22% :D veľa ľudí potom tu kartu bez rozmyslu rozbije a celetem je potom v príjemných číslach, funguje im to.

Lens
    Účastník (Participant)

Slo by to aj za iPhone 3G 64gb. Doplatok 2320?

lordsoft
    Účastník (Participant)

Lens, netrafil si temu :-)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.