iPhone 6, 64 GB, Orange dostupnosť

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 6, 64 GB, Orange dostupnosť

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 44 )
  • Autor
    JFK.
    Účastník (Participant)

Ahojte, má niekto info kedy maju dojsť 64 GB verzie (konkrétne Silver) do Orange?
    Lebo pokial viem, tak Apple už vyhlásil, že stíhajú pokrývať „demand“, ale náš Orange stále nič – nedostupné, ani na sklade nie sú, ani na predajniach.
    Na infolinke vela nevedeli, len ze vo februári by mohli nejake dojsť.

PET
    Účastník (Participant)

ja cakam na 6 64 gb silver od 2.1.2015. orange + tcom pravdepodobne maju rovnakeho dodavatela, ktory ich ale nedodava…maju len same vyhovorky…oni nekupuju od APPLE priamo, su to amateri

iTuxx
    Moderátor

bud nemate dost vysoky pausal, alebo dost penazi, lebo lubovolna z tychto veci vam zabezpeci lubovolny iPhone :-)

dfx
    Účastník (Participant)

Myslim, ze lepsie je kupit si telefon na splatky alebo za hotovost a vybrat si pausal podla poziadaviek. Slovenski operatori stoja za hovno. Mizerne zlavy z ceny a ak sa pokazi iPhone tak vratia nakupnu cenu napriklad 1 euro.

PET
    Účastník (Participant)

Ten iPhone 6 64 GB Silver je na pausal PanterPro 45 za cenu 40 €/mesacne + cena iPhonu 320 €.
    Ani jeden operator to nemal lacnejsie.

PET
    Účastník (Participant)

dfx…ked to kupujes na splatky tak potom su problemy stym 1€ a to pokial viem robí Tcom. Firma to chce preto vyplatit vhotovosti.

dfx
    Účastník (Participant)

Nakup na splatky som myslel niekde v Nay a nie u operatora. V Orange su tiez problemy s reklamaciami.

JFK.
    Účastník (Participant)

iTuxx, ja to mám na Panter Pro 65 (druhý najvyšší v Orange), v paušáloch to nebude :D

PET
    Účastník (Participant)

JFK…za kolko € ti dali ten iPhone

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

v dnesnej dobe by som urcite nekupoval akykolvek telefon u operatora viazanim na pausal. Je to finacne holy nezmysel.

Kto na to nema v hotovosti, bud:
    1.) Racionalne zvazi svoje moznosti a proste si to nekupi – nemam na to, nekupujem
    2.) Zadlzi sa skrze nejaky Home Credit, co tiez nie je ziadna vyhra.

Bud to kupim z bazaru (OSOBNYM prevzatim) zabalene original v krabici za nizsiu cenu, nez s viazanostou u operatora (a mastnym pausalom) alebo v hotovosti u nejakeho predajcu Apple. Pausal podla potreby. Ale urcite nie s pausalom a kvazi znizenou cenou.

PET
    Účastník (Participant)

Jozef…ale ked ten pausal aj realne pouzivas a firma ti to este plati a mas moznost mat iPhone 6 64 GB za cenu 320 €, je hlupost to nevyuzit.
    Ja sukromne som si tiez bral telefon cez Nay iPhone 4S tak ako pises /mam zlatu kartu/ a mam sukromne pausal Sova 5 za 4,50 aj s 1 gb internetu, tam ten telefon stoji viac ako cez ten Nay.

JFK.
    Účastník (Participant)

Tak nejak podobne ako ty, nepamatam si už presne musel by som pozrieť :D
    PET zavolaj do Orange kurnik :DD a daj vediet čo ti povedali, mňa uz nebaví volat 905, nemam na to nervy

PET
    Účastník (Participant)

Ja som to riesil uz cez znamosti Orange v BA na centrale. Robil som vo firme co robila PR pre Orange vratane toho plesu priser. Ziaden telefon 64 a 128 GB vo verzi 6 neprisiel. Nemaju tieto telefony este pre tych co ich chceli v Decembri. Jedna varka prisla na zaciatku Januara, ale to som este neloboval cez znamosti.

JFK.
    Účastník (Participant)

nemam slov, smiešni sú

PET
    Účastník (Participant)

teraz som dostal info, ze do konca tohto tyzdna pride 145 ks iPhonov… farieb a kapacit co su objednane dlhsiu dobu…

JFK.
    Účastník (Participant)

145, to akože seriózne hej? :D

PET
    Účastník (Participant)

takto som to dostal od zdroja s Orange…pre firmu uz mam zarezervovany.

qqw
    Účastník (Participant)

tí operátori vás pekne naťahujú :P iPhony vôbec nie je problém kúpiť, v zahraničí pomaly v každej predajni s elektrom ich majú.. je jedno či veľký reťazec alebo malý stánok on my own ;)

iTuxx
    Moderátor

JFK: lenze ty si jednotlivec a aj to nie s najvyssim pausalom, pre takych sa nejdu roztrhat. Ja som kupil 6 Plus 128GB z Telekomu hned na druhy den ako som sa pren rozhodol, pretoze to islo na firmu so strasne vela sim kartami a pausalmi atd :-) alebo som mal len stastie, neviem

JFK.
    Účastník (Participant)

Jednotlivec, no …technicky je to písané na maminu firmu. Takže nejde to na fyzickú osobu, ale na sro-čku.
    A celkovo kazdy mesiac dostanú celkom slušne zarobené si myslim.

Btw, čo ti mrdá, kedy si sa TY rozhodol pre 6+, niečo mi ušlo?! :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 44 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.