iPhone 5 vs Iphone 5S

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 vs Iphone 5S

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    kenvele
    Účastník (Participant)

Prave skusam tieto dva iPhony a rozhodujem sa medzi nimi, mam v rukach kamosov iP5 a znameho iP5S, neviem ci je to len moj kratkodoby postreh, ale pri beznom pouzivani asi tie rozdiely niesu take markantne. Odhliadnut od id touch. Ale naozaj len otvaram aplikacie a prechadzam menu a surfujem. Vie mi niekto, kto presiel z ip5 na iP5 S povedat kde presne vyzuzijem silu iP5S. Hry nehram. Pouzivam mobil na volanie, net a fotenie. Oplati sa priplatit zhruba 80-100€ za iP5S. Vdaka

JFK.
    Účastník (Participant)

Ani nie, je rýchlejší možno v načítaní stránok v Safari, celkovo je všetko o trochu rýchlejšie ale tak myslím že je to minimálny rozdiel, no na druhej strane si neviem predstaviť či ešte môže byt niečo rýchlejšie ako 5S :D takže 5 je v pohode…
    Lepší je foťák s novým bleskom (ak si pofotíš izbu kde máš zapnutú lampičku alebo proste kde je skoro tma tak to uvidis)
    + Slow motion camera ak máš chuť kamerovať motýle alebo nieco podobne :D :D
    Momentálne M7 co-processor veľké využitie asi nemá, ale nevieme čo bude do budúcna, tam visí veľký otáznik…
    Ťažké sa rozhodnúť, je to horšie ako keď to bolo 4 a 4S si myslím :D
    Ja som prešiel na 5S hlavne kvôli kapacite, mal som 32, ktoré mi nestačilo, tak teraz mám 5Sko 64 GB :)

martin.zlek
    Účastník (Participant)

Radšej choď do 5S…bude mať dlhšiu podporu keďže má 64 bitový procesor.
    Má lepší fotoaparát, Touch ID, dvojitý blesk…
    Dá sa zohnať aj za 600 a myslím že to je dobrá cena a 5-ka sa už oficiálne nepredáva takže určite si kúp 5S :)

jonnyMX3
    Účastník (Participant)

Ak máš možnosť, jednoznačne 5S

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.