iPhone 5 -> problem s hlasitym odposluchom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhone 5 -> problem s hlasitym odposluchom

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    chane
    Účastník (Participant)

Zdravim, v mojom telefone nastal problem s hlasitym odposluchom.Pri pouzivani Siri iPhone v pohode reaguje a hlasity odpusluch slape ako ma avsak isiel som volat na skype a dotycny ma pri hlasitom odposluchu nepocul, mikrofon je v aplikaci preskrtnuty aj ked nanho kliknem zmeni sa len jeho farba, no jeho preskrtnutie nezmizne.To iste je aj pri Facetime a klasickom hovore ak ho zapnem na hlasity odposluch skusal som ci nahodou v sukromi nieje obmedzeny pristup mikrofonu pre niektore aplikacie ale vsetko je ok neviete s tym nejako pomoct?alebo bude treba vymenit nejaku hardwarovu suciastku?

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Tak skús najprv vyskúšať klasický Hard Reset, možno tam len niečo zblblo. A keď nepomôže ani ten, tak restore. A keď ani v tomto prípade sa vada neodstráni, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou HW závada a servis ťa neminie.

chane
    Účastník (Participant)

Hard reset som skusal na restore som zatial cas nenasiel ale dnes skusim. Inac mam meneny flex kabel kvoli power tlacitku moze byt ze to nejak spolu suvisi?

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Keďže bol rozoberaný, tak podľa mňa to bude určite tým. Možno je len niečo odpojené, alebo čo. 100%-ne.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.