iPhone 5 problem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    funky217
    Účastník (Participant)

caute ludia potrebujem poradit.
    Takze asi 2 mesiacmi mi blbom moj iphone 5 dal som ho do servisu cez operatora Orange. Po tyzdni sa mi vratil s tym ze mam vymeneny SWAP. Pouzival som ho asi 2 tyzdne a zrazu zacal blbnut tak ako pri iphone sa mi este nestalo. Klasika som ho pouzival zrazu zamrzol a zacala mi siviet obrazovka po stranach a potom cely zosivel zcernal a resetoval sa, pri resetovani zas zosivel a potom opat resetoval a nabehol po 2 krat…. Myslel som ze sa jedna len o jednorazovku ale zacal to robit pravidelne. Nakoniec som si myslel ze chybny soft tak ze urobim obnovu cez itunes…. Pripojil som ho dal som ho obnovit a vybehla mi chyba pri obnove – chyba 9. Neviete niekto co s tym moze byt?? pripadne ci to uzna servis alebo vlastne kvoli comu by to mohlo byt?
    Dakujem

jigga1411
    Účastník (Participant)

SWAP znamena ze ti dali „novy“ kus. Zober ho a sup znova na zaruku. Toto telefon robit nema a hotovo. Nieje to tvoja starost sa vecene zapodievat s restormi a pod.

funky217
    Účastník (Participant)

ja som sa len chcel opytat ci sa niekto s tymto stretol a ci mi servis uzna reklamaciu lebo je to 3 a budu mi musiet vracat peniaze. To je ten problem …. :)

tutuc
    Účastník (Participant)

no problem to nie je :-D sak ti vratia peniaze a ty si mozes kupit novy 5s … vyborne nie? A este sa im postazuj a daju ti nejaky vyhodnejsi pausal aby si ta udobrili. Idealne. Inak ten swap to nebyva novy kus ale repas …, zariadenie, ktore bolo „opravene“.

Rychlik
    Účastník (Participant)

ta ISTA zavada sa musi prejavit 3X aby ti mohli vratit peniaze, ked to bol zakazdym iny problem tak nemas narok, tak isto verim ze sa budu vyhovarat a maximalne vymenia telefon za SWAP. Je to nieco podobne ako prave so swap telefonmi – kedze do protokolu napisu vymenena swap jednotka (ktora neexistuje – iPhone taku suciastku neobsahuje) tak nemusia davat nove 2 roky na telefon ale zaruka sa predlzi len o dobu ktoru tam bol…

funky217
    Účastník (Participant)

jaaaj dik za vysvetlenie…. Ja som mal vzdy zavad dost vela a z tych zavad mi vypisali mozno 3 ktore sa opakovali 1 a 2 krat tak som zvedavy ze co pride ake vyjadrenie teraz. A vlastne ma tam byt 3x ta ista pripadne 4 x ina a vtedy musia vratit peniaze spravne? Lebo ked som volal operatorovi tak ten mi na iphone nevedel povedat ako postupuje servis a nakoniec mi vysvetlil ze vlastne ak sa vymiena SWAP 3x za sebou tak budu musiet vracat peniaze tak teraz uz uplne nechapem…. Uvidime co zaujimave pride zo servisu
    dakujem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.