iPHONE 5 – kvalita !!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPHONE 5 – kvalita !!!!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    miro r
    Účastník (Participant)

som nemilo prekvapený. a sestre v londyne sa stelo to isté, po vybalení z krabičky 4 veľké odlúpeniny, škrabance.

http://www.mobil.sk/clanok12153.htm

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

a co tak vymenit telefon?
    ved predsa ked do niecoho vrazim tolko penazi tak si to zkontrolujem. je poskodeny?vymenit…

odklizec
    Účastník (Participant)

Ja teda nechapu, co vsichni ti stezovatele jako cekali? Eloxovany hlinik se proste BUDE osoupavat a to tak, ze RYCHLE! Ano, kdyz je osoupany hned po vybaleni, je to neprijemne, sel bych vratit. Ale necekejte, ze ta cerna barva na iPhone vydrzi nejak zazracne dlouho. Ani omylem. Na tom bude za chvili videt kazda odrenina i zpusobena nehtem.

vladimirovic
    Účastník (Participant)

odklizec: tu ide o to, ze ked das za telefon 900 eur tak cakas ze kvalita bude adekvatna cene a taketo trivialne problemy Apple mat nebude

Xavier
    Účastník (Participant)

Ive povedal, že teraz sa pri výrobe sústredia až na mikrometre! By som ho kopal do riti za toto… Spýtam sa v Telekome vopred na predajni, že čo s tým, ak budem mať doškriabaný model…

mmhardky
    Účastník (Participant)

Ale to co vsetci ukazuju su vady sposobene nejakym odrenim priamo pri vyrobe, pripadne nedofarbenim, co je fakt pruser. To nie je tak, ze sa vam eloxovany hlinik zacne len tak olupovat, musite ho o nieco dzignut. Predpokladam ze moj iPod classic je z toho isteho materialu a hrana sa mi odrela az po vyse roku.
    Apple musi zlepsit vystupnu kontrolu kvality. Chapem ze nestihaju, ale aj tak!

mmhardky
    Účastník (Participant)

Napriek tomu musim povedat, ze sa to strasne nafukuje. Zadna leskla strana iPodu sa dala poskrabat pomaly pohladom a nikomu to takto nevadilo. Jediny skutocny problem je, ze to poskodia cinania uz vo vyrobe.

RioM
    Účastník (Participant)

Súhlasím s mmhardky. Aj moje kvalitné hodinky nesú znaky používania: škrabance a oderky. A nie je to hliník ale nejaký tvrdší kov. A je mi to úplne jedno, pretože je vidno iba vtedy keď sa na to zameriam.

A čo mám povedať na ten prvý príspevok o nejakej sestre v Londýne ? Zrejme je vymyslený, pretože inak by autor dal odkaz na vlastnú fotku a nie na nejaký pochybný článok.

Xavier
    Účastník (Participant)

Tu však ide čiastočne o psychologický aspekt. Teda: Ak dám 300 a viac € na hodinky, očakávam, že budú bez kazu. Ide o to, že si to kupujem čiastočne kvôli tomu, aby som si tým spravil radosť. A čo stane, keď nájdem na tých hodinkách škrabance? Dostaví sa sklamanie. Pre mňa to je s iPhonom rovnaké. Keď dám 800€ za kúsok zariadenia, očakávam precíznosť, očakávam, že ten telefón bude na pohľad dokonalý. Ale keď na ňom nájdem naštrbenú vrstvu hliníka, kde sa odkrýva pôvodná farba v dosť veľkom kontraste, jasné, že nebudem rád…

retro13
    Účastník (Participant)

Poskodeny vyrobok ihned po vybaleni z krabice je hamba. Tym vacsia, ze sa jedna o apple. Podla nejakeho hovorcu apple je to normalne. Rozmyslam ked to takto pojde dalej pri 5S clovek otvori krabicu a ziadny fon tam nebude. Zaroven bude Cook tvrdit, ze je to normalne :D

Xavier
    Účastník (Participant)

K problematike poškodeného zariadenia už v krabici sa nevyjadrili… Akurát boli okomentované tie škriabance, že to je nafarbený hliník, takže jasné, že sa môže fest doškriabať… :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Phil Schiller nie je hovorca, ale Senior Vice President of Worldwide Marketing, takže on by už také veci len tak hovoriť nemal :D
    Ale je pravda, že on reagoval na hliník ako taký a nie a iPhony takto vytiahnuté z krabičky.

bawy
    Moderátor

iPhone poškrabaný hneď po vybratí z krabičky je možné ihneď vymeniť za nový kus pochopiteľne..škrabance od výroby by sa dali prepáčiť možno na nejakej lacnejšej lopate na štrk ale nie u luxusného iPhonu..druhá vec je ak ľudia potrebujú masturbovať doma pri unboxingu pri sviečkach a citarovej hudbe a neotvoria krabičku v predajni, ja ako predajca by som to samozrejme späť nevzal, potom čo mal človek telefón doma. Ťažko by mi dokázal, že sa jedná o výrobnú vadu. Takže tí, čo máte strach so škrabancov otvorte si telefón na predajni pred predavačom, myslím že v tom nie je žiaden zásadný problém.

BTW Phil Shiller hovorí jedine o tom, že materiál sa škriabe a že to je normálne čo normálne JE.
    Nikde nikdy nepovedal, že je normálne ak človek vytiahne nový telefon z krabičky poškrabaný.

JFK.
    Účastník (Participant)

bawy, ale s tým unboxingom … no :D je to trošku tak ako si napísal, šak vieš, keď nemaš ženu …. :D

Marc_Ecko
    Účastník (Participant)

to bawy, nie len ty ale ziaden predajca by to neprevzal.
    to je rovnake ako ked si neprepocitas vydavok pri pokladni,ako dokazes ze si ho rozbalil DOMA poskodeny?
    budu ta vinit z mechanickeho poskodenia a nielen ze nedostanes kus za kus ale este ti moze zrusit zaruku.

takze ten co si ho otvori doma a pojde si ho dat vymenit neuspeje pokial nema znamosti.na ziadnej predajni by ti ho takto nevymenili

Xavier
    Účastník (Participant)

Raz keď som si kupoval Sony Walkman, dali mi len prázdnu krabičku :D Našťastie pred tým než som si ho dal do tašky otvoril predajca tú škatuľku a vyjavene sme pozerali… na prázdne miesto kde mal byť prehrávač…..

kyduso
    Účastník (Participant)

je to vyrobna chyba – sak ked to davaju vyrabat cinanom vo foxconne za 5$ na mesiac , potom to hoc jak odflaknu a nema ich kto skontrolovat … ale chapem ze nemozu dat vacsinu vyroby do usa alebo do EU, ved by sa nedoplatili…

Účastník (Participant)

bawy: Čo je luxusne na iPhone ? Luxusny tovar z toho robia akurat operatori v SR/ČR s ich dotovanymi cenami.

JFK.
    Účastník (Participant)

Luxusné je na tom to, že predavačka Tesca si ho nekúpi, ale drvivá väčšina celebrít akéhokolvek formátu áno, myslím, že tak je to myslené…
    Myslím, teda som ^_^

bawy
    Moderátor

Peterson, ak nejdeme do značiek ako vertu/lamborgini a podobné high-low endy, tak si myslím že iPhone sa stále považuje a bude považovať za najluxusnejší mobil na svete, ako designom tak aj funkcionalitou.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.