iPhone 5 16GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhone 5 16GB

• Toto téma obsahuje 3 odpovede, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 12 years od iTuxx.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Jacobinho
    Účastník (Participant)

Čaute chalani neviem ako to tu ešte chodí som tu nový a potreboval by som poradiť hnevá ma môj „ajfónik“ keď niekomu volám a príme hovor tak ho prvé sekundy nepočujem a ani o mňa, minule mi zase blbla sieť ukazoval mi plný signál + GPRS ale vôbec sa mi nedalo dovolať aj mam čo mi poslala sms mi prišla skoro za hodinu no a teraz posledné dni mi padol FB tak, že sa vôbec nedal zapnúť aj keď som 2 razy stlačil home button a vypol ho tak nič, skúsil som ho zmazať a nainštalovať nanovo a potom išiel no dnes ani to nepomohlo skúsil som to asi 5 krát a nič potom mi vyhadzoval chybu, že sa nedá stiahnuť aj mobil som zapol vypol tak neviem čo stým je či je to normálny bug aplikácie ale ešte trochu hnevá iOS7 alebo by som to mal utekať reklamovať.

iTuxx
    Moderátor

ta fb aplikacia ma dnes problem s aktualizaciou, asi je poskodena.

Jacobinho
    Účastník (Participant)

no teraz mi zase zdochol net na wifine z ničoho nič pri plnom signále a to mám ešte filter mac adries takže neviem čo sa stým deje… nieje to môj prvý iPhone ale je to prvý iPhone ktorý ma začína hnevať

iTuxx
    Moderátor

skus restore bez obnovy zalohy, pripadne reklamaciu. Proste si asi natrafil na jeden z tych kusov, ktore odmietaju sluzit a chcu zacat vladnut. Tych kusov je cim dalej tym viac. Mozno sa chysta iPrevrat.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.