Iphone 4 – prasknutý displej

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4 – prasknutý displej

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    aspirek
    Účastník (Participant)

Ahojte, dnes mi padol na zem iphone 4, rovno na displej. Samozrejme displej praskol a vytvorila sa na ňom taká pavučina. Iphone normálne reaguje, napr, keď niekto volá, tak zvoní, ale displej nesvieti a vôbec nereaguje. Keď stlačím home button tak sa nič nestane. Stačí nahradiť len LCD displej?

Ďakujem za rady

eraserv6
    Účastník (Participant)

Servis pomocou kristalovej gule ti tu nikto neurobi. S vysokou pravdepodobnostou staci vymenit displej ale servisu alebo niekomu kto sa tomu dobre vyzna sa aj tak nevyhnes

tutuc
    Účastník (Participant)

Najskor vymen display. Odisiel na nom digitizer a mozno to zobralo aj home button.

Vymena displaya na ip4 nie je jednoducha vec ale da sa zvladnut aj sam. Staci postupovat podla ifixit.com a display kupis aj lacnejsie cez ebay. Jasne nie je to original a obcas sa nevydari. Ak mas dost penazi na servis (co asi nemas lebo tu pises na forum) tak to tam zanes.

Sam som uz par displayov menil. Da sa to zvladnut aj bez skusenosti.

aspirek
    Účastník (Participant)

Zohnal som si už celý predný panel. Poobede to idem skúsiť vymeniť. Diky za tip na stránku.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.