Iphone 4 pausal.

Domov Diskusné Fóra Ostatné Iphone 4 pausal.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    palinho
    Účastník

Mam lajcku otazku ale tak chcem si byt isty.
    Pred nedavnom som dostal moznost kupit iphone 4.
    Pojdem s predajcom priamo do Orange on si telefon berie na pausal a mne ho nasledne preda.
    Moja otazka ale znie nakolko ma dost vysoky pausal 75e ci nahodu ked on nebude platit pausal ,nemoze ohrozit aj mna niako.
    V podstate si myslim ze nie ved moje meno ani nic na zmluve nebude napisane. Tak v pripade ze bude neplatic by mali ist po nom?
    Je to mozno zle polozena otazka ale nechcem aby mi na dvere buchal exekutor za niekoho ineho.)

mayoxy
    Účastník

v orange na pausal ked ti ho preda, tak nedostanes zaruku. zaruku bude mat len on. cize ak ste velmi dobri kamarati alebo je to tvoj brat tak ok. ale ak ho skoro ani nepoznas, nerob to.

manimam
    Účastník

nemalo by to mat ziadny suvis s tebou. ako si sam napisal, nikde nemas svoje meno, nic nepodpisujes ty ako fyzicka osoba. takze by to nemalo mat s tebou nic.

ale pozor pri uplatnovani zaruky v Orange. ak toho dotycneho nepoznas, treba notarsky overene splnomocnenie pre manipulaciu s telefon, ked budes chciet uplatnit v buducnosti zaruku. neviem ci sa to presne tak vola, ide o to, aby ti dal splnomocnenie, ze mozes prist na opravu mobilu aj ked nie si jeho majitelom podla zmluvy, ktoru uzatvoril kupujuci pri predlzovani pausalu.

palinho
    Účastník

Stou zarukou to mi je jasne.
    Lebo ja kupim v podstate telefon s druhej ruky.
    Mna potom on nebude zaujimat.
    On si musi platiti pausal.. ale ked pausal platit nebude aby proste mal opletacky len on. A

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.