Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4 – Orange – Paušál Snov ?
- Toto téma obsahuje 50 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 3 months od
Benne.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2011 o 22:10 #245067
denton
Účastník (Participant)inak este ku tym reklamaciam: mal som iPhone 3G a na nom som 2x reklamoval sluchatka, inak nic (teda az na nefunkcne wifi, co bolo sposobene softverom iOS 4.0, ale aj tak mi to uznali a dali mi novy kus, ktory som potom vyhodne predal) … teraz mam iPhone 4 a zas budem reklamovat sluchatka :-). Vzdy mi jedno sluchatko zacne casom praskat pri bassoch, mam na to „stastie“. Ale inak mobil ako taky uplne bez problemov a to som iPhone 3G pouzival bez obalu a viackrat mi padol na tvrdu zem. iPhone 4 mi zatial padol na beton, tiez bez problemov, ale mal som na nom bumper, ktory sa trochu odrel :-).
16. januára 2011 o 23:05 #245085cvako
Účastník (Participant)denton: kde si ho reklamoval, ornage ci t-mobile?
16. januára 2011 o 23:07 #245086denton
Účastník (Participant)cvako: kedze som mal iPhone 3G z Orangeu, tak som ho reklamoval v Orangei. A je uplne jedno v ktorej predajni.
17. januára 2011 o 17:48 #245258cvako
Účastník (Participant)naco by som si mal davat pozor pri predaji z ruky do ruky? iphone od cinskych napodobenim spoznam ( sekaju, maju nedokonale graficke vlastnosti a podobne. ) ale ci ste sa stretli s niecim co inak cloveka nenapadne. dakujem
17. januára 2011 o 19:01 #245273murriik
Účastník (Participant)Určite si skontroluj slúchadlá, ja som pri takejto kúpe (3GS) dostal slúchadla staršie, a bez +-, teda tie čo boli k 3G. A tiež si prezri čidlá vlhkosti (dock connector a slúchadlový connector) a či na ňom niesú nejaké vady, škrabance, praskliny.
17. januára 2011 o 20:04 #245288cvako
Účastník (Participant)cize na tych cidlach viem ci nahodou nespadol do vody alebo nebol vystaveny priamemu dazdu?
18. januára 2011 o 23:14 #245556sevic
Účastník (Participant)no ja som takto silno rozmyslal nad orangeom, ale skoncil som takto iphone v shope za 700eur
v o2 platim za 60minut O2 60minut ostatne siete 30sms 12 eur
a prepocital som to tak ze ked mas v orange 200e zlavu tak za tie dva roky tam necham na pausal snov viac ako 200eur a plus si viazany tak som si pekne kupil iphone na volnoinak pravdu povediac nic moc, samsung galaxy S ma podla mna lepsi displej, krajsie farby – o vydrzi baterky nehovoriac 750hod.
itunes ma svoje chyby
18. januára 2011 o 23:20 #245560eFkoOo
Účastník (Participant)sevic:len tipujem-windows user a prvy iphone? :)
19. januára 2011 o 0:21 #245574Benne
Účastník (Participant)galaxy S ma lepsi displej ? V com ako ? Vydrz baterky ? Bavime sa o realnej vydrzi, alebo o vydrzi na papiery ? Aky problem s iTunes ? Ja nemam absolutne ziadny,skor opacne :) Ani raz sa mi nestalo, ze by mi napriklad spadol, je sice pravda,ze ho pouzivam na OSX :)
19. januára 2011 o 7:56 #245589sevic
Účastník (Participant)eFkoOo
no zrejme bude prvy kedze tie predchadzajuce boli total za opicami a mali horsie funkcie nez iny mobil strednej triedy 5rokov dozadua jo kedze nie vsetko rozchodis na OSX tak mam win7
a Benne ten samsung ma krajsie farby ako papierovo je horsi ale ked ich vidis nazivo a porovnas ten AMOLED vyzera lepsie a to rozlisenie tam uz nevidis rozdiel. A tipnem ze ak ma na papiery 750 vs iphone 300 hodin tak asi vydrzi troska viac
nepoznam moc ludi co im vydrzi viac jak 2 dni iphone19. januára 2011 o 10:35 #245606Benne
Účastník (Participant)Ja zas nepoznam nikoho, komu vydrzi galaxy s viac ako den ;) aj ked mam len dvoch kolegov. Ked sme porovnavali displej s ip4, rozdiel bol minimalny. Ale stacil mi tvoj vyrok, ze predosle iphony boli za opicami funkciami :D evidentne si ziadny nemal. Ale prr niekoho je mozno dolezity na telefone xenonovy blesk a podobne „funkcie“ :D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.