Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4 – Orange – Paušál Snov ?
- Toto téma obsahuje 50 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 3 months od
Benne.
-
AutorPríspevky
-
15. januára 2011 o 20:31 #244753
denton
Účastník (Participant)Student dokaze za jeden vecer (hlavne piatky) minut viac nez su tie 3 eura. Tych 75 eur za tie 2 roky zarobi niekolkokrat a ak nie, tak nieco robi velmi zle. Staci, ak si odpusti dve-tri piva/kofoly mesacne.
Je rozdiel medzi 1/4 pri vysokych a pri nizkych sumach. A keby si cital aj moje predchodzie prispevky tak by si si vsimol, ze som uz odporucil pocitat kolko ho iPhone bude stat za 2 roky, ale zas treba brat do uvahy to, ze ak si odpusti mesacne nejaku blbost (bagetu atd.), tak si moze dopriat 1GB dat viac.Keby si pracoval v banke, tak by si si ani minimum srandy pri mne neuzil…fakt neviem ako si na zaklade mojich nazorov mozes mysliet, ze som financne negramotny. Trapne.
15. januára 2011 o 20:37 #244755macblogger
Účastník (Participant)Ani ja neviem ako ma to napadlo :)
16. januára 2011 o 1:16 #244809cvako
Účastník (Participant)dakujem za vsetky rady, navrhy a postrehy.
tak tych 1GB by mi zrejme na zaciatok urcite stacilo, do teraz som bez toho fungoval takze by to urcite nebol problem.
ano rozmyslal som ho kupit z bazaru, no to by som nemal absolutne ziadnu zaruku. nikdy neviete na koho narazite. ak by som kupil iphone za 500€ so skrytou vadou a po mesiaci by sa ukazala tak by som asi zosalel. :D
dneska som bol v orange a vysvetlili mi to. stal by ma 479€ ak by som mal pausal 12,01 – 18,00 €. takze ak si od toho odratam 50€ tak dostanem cenu 429€.
fakt neviem ci mam pockat alebo vymyslat nieco ine. myslite ze cena pojde v orange dole? napr v lete ked urobia iPhone 5?
16. januára 2011 o 9:12 #244829macblogger
Účastník (Participant)Ceny Apple NIKDY NEKLESAJU. Je to marketing firmy.
16. januára 2011 o 13:45 #244902cvako
Účastník (Participant)No nedavno klesla cena 3GSka na 49$ v amerike, samozrejme s pausalom. To nijak neposobi na europsky trh?
Rozhodol som sa kupit iPhone z bazaru, no budem pozadovat zaruku. Myslite ze s tym bude problem keby sa nasla nejaka chyba? Keby to bol iPhone kupeny normalne v napr. alze tak asi nie, no keby mi ho predavajuci predal z akcie orangu alebo tmobilu?
16. januára 2011 o 13:56 #244908macblogger
Účastník (Participant)Ak elektronika ide zapnut tak na 99.999% sa chyba neobjavi. Ak sa objavi tak tp bude chyba v serii a Apple to vyriesi servisom.
16. januára 2011 o 18:00 #244975cvako
Účastník (Participant)No ale ak mate mobil z akcie, teda na pausal tak reklamovat idete k operatorovi? ( u mna k orange )
Tu moju otazku som myslel tak ze co ak sa napr. po roku nejak pokazi jeden reprak, wifi, hocico. Budem musiet ist s predajcom kt. mi iphone predal do orangu alebo ako?
Nemate s tym niekto skusenosti?A este jedna otazka na kt. som si myslel ze viem odpoved ale teraz ma jeden email zmiatol. Ak bol iphone kupovany v t-mobile a ja som orange, jailbreakom to nevyriešim?
16. januára 2011 o 18:01 #244976macblogger
Účastník (Participant)Staci splnomocnenie ktore vybavis lavou zadnou a mas k nemu aj zaruku na Slovensku. Vyhni sa dovozom z USA alebo tmobile.
Ak by bol z tmobile – nepotrebujes splnomocnenie. Odblokovanie okolo 20 eur.16. januára 2011 o 19:03 #244993t6mas
Účastník (Participant)ja len tak pre info, ze sme frajerke kupili mobil z bazaru – 3Gcko a do tyzdna mi volali policajti, ze sa s mojim cislom volalo z ukradnuteho mobilu. Nedalo sa svietit – mobil sme museli vratit na policii a s malym lajstrom a dusickou reklamovat v bazare. Peniaze nastastie vratili, ale nemusi to tak byt vzdy.
16. januára 2011 o 19:14 #244996macblogger
Účastník (Participant)Bazar sa boji policajtov viac nez ty. Peniaze vratia urcite. Teraz ten mobil vyuziva jeden stastlivec z policajneho zboru :D
16. januára 2011 o 19:30 #245003cvako
Účastník (Participant)macblogger: a co ak to urobim takto a nebudem platit 20€: http://i-mobil.sk/2010/08/ako-odblokovat-iphone-3g3gs4/
a za to splnomocnenie sa plati?
a este otazka, ak ho uz budem mat tak reklamacie budem vybavovat tam kde ho predajca kupil? alebo v apple storoch (napr. hlavna ulica – Kosice – ale viem ze tam ziadne iphony nemaju)
16. januára 2011 o 19:36 #245006macblogger
Účastník (Participant)Apple nema nic s iPhonmi – zaruka len cez operatora, hocikde kde ma predajnu ho prijmu. Splnomocneniu netusim kolko sa plati. Moj osobny nazor je ze to vobec nebudes potrebovat reklamovat. Prechadza viacerymi testami v tovarni kde vyradia chybne kusy, ked pojde zapnut po vytiahnuti z krabicky na 99% bude funkcny po zbytok svojho zivota :)
Odblokovanie 20 eur len s tym ak by si bol menej zdatnejsi…samozrejme ze to mozes urobit aj takto :)16. januára 2011 o 19:42 #245007cvako
Účastník (Participant)tak na ipod som JB dal tak hadam aj odblokujem iphone. :)
ano suhlasim ze apple vyrobky su kvalitne a ze by bol problem vo vyrobe tiez neverim. ale mohol predajcovi spadnut do vody alebo hocico co nie je na prvy pohlad vydiet. ozaj nechcem ostat s mobilom za 500€ bez zaruky ktory nefunguje. :(
to splnomocnenie sa vybavuje priamo u operatora?
16. januára 2011 o 19:46 #245008karci
Účastník (Participant)keď som si pred vyše rokom skladal paušal snov, tiež som si povedal že do iphone mi stačí 1GB balík.
Treba ale myslieť na to, čo ak… Pri 1GB balíku sú fajnové poplatky po prečerpaní.Pol roka mi 1GB balík v iphone úplne stačil ale, čo sa nestalo??? Jedného krásneho letného mesiaca mi doma vypadol net a ja som teda zapol tethering, a veselo si fičal. Pozrel som nejaké tie videjká, popozeral net a aj sma napadlo že tento mesiac sa nezmestím do 1GB ale neriešil som. A v tom mi prišla zaujímavá faktúra skoro 200€.
prečerpal som niečo cez 500 MB čo na PC ozaj nieje veľa. S 2GB balíkom by som sa vošiel, a keby som aj prečerpal, zaplatím za prečerpaný MB 3 centy a nie 25 centov ako pri 1GB balíku…
Takže tie vaše 3 eurá mesačne a ušetrených 75 € za 2 roky som si vlastne dvojnásobne zaplatil na peknej faktúrke.
BTW.: niektorí študenti sú schopní minúť 75 aj za večer ;))
16. januára 2011 o 19:50 #245009macblogger
Účastník (Participant)Mozes si za svoju neschopnost sam…ja ked idem na tetheringu tak si to poctivo sledujem lebo tie poplatky dobre poznam. Ale na mobile je NEMOZNE prekrocit 1GB – neda sa to…mozem donekonecna kontrolovat maily alebo obcas na aplikaciu ale skoncim niekde pri 200Mb za mesiac.
16. januára 2011 o 20:00 #245010cvako
Účastník (Participant)takze z googlu vypadlo ze splnomocnenie bude stat cca 1.8€ co je uplne super.
takze teraz uz len najst predavajuceho. poznate nejake e-bazare (napr. bazos.sk)
16. januára 2011 o 20:02 #245012cvako
Účastník (Participant)u mna to nehrozi nakolko mam net a s nim wifi. keby net nesiel co sa ale este nestalo ma sused wifi tiez cize no problem. :D
aj tak zrejme kupim iphone bez viazanosti a usetrim na pausaloch. :)
16. januára 2011 o 20:05 #245013macblogger
Účastník (Participant)Vyvaruj sa na bazos predajcovi „ICE“ alebo „ICO“ alebo podobne varianty z troch pismenok. Predava telefon vacsinou v zaplatenom inzerate na prvej stranke.
Vzdy ho foti v ruke a vonku – fotky su uzasne ale nemas ziadnu zaruku povodu telefonu. Nema k nim krabice, papiere, zaruku…nic. Inzerat je len: nabijacka a datovy kabel.
Je z Pezinku. Ponuky ma vyhodnejsie o par eur ale NESTOJI TO ZA TO.Raz som od neho kupil Nokiu E90 ktory mala vraj polroka…fotky vyzerali uzasne ale prisiel mi v otrasnom stave a mal minimalne 2 roky, ziadna krabicka, ziadna zaruka. Je to obycajny kseftar…ma milion inzeratov a klame ako predavac jazdenych aut.
Pozri od obycajneho cloveka ktory ho vybral na pausal, ma zaruku, ma papiere, ma krabicku a zavuje sa ho za dobru cenu.
http://mobil.bazos.sk/inzerat/6265483/IPHONE-4-plati-do-zmazania.php
http://mobil.bazos.sk/inzerat/6207500/iphone-4-16GB.php
http://mobil.bazos.sk/inzerat/6117905/Apple-iPhone-4-16-GB.php
http://mobil.bazos.sk/inzerat/6113048/Apple.phpNezabudni ze mozes zjednat cenu a usetrit tak slusnu sumu.
16. januára 2011 o 20:33 #245019cvako
Účastník (Participant)dakujem za vsetko. na zajtra sa mam este dost ucit cize zajtra budem hladat. urcite si dam pozor na podvodnikov a bez zaruky NEKUPIM! budem pozadovat to splnomocnenie a najlepsie osobny odber. neskor sa ozvem.
16. januára 2011 o 20:34 #245020macblogger
Účastník (Participant)Ak bude z tmobile netreba splnomocnenie lebo zaruka plati aj tak.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.