iPhone 4 odoslal za 2 dni 5 GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 odoslal za 2 dni 5 GB

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Niktosko
    Účastník

Čaute, mám problém s mojím iPhonom. Odoslal mi veľké množstvo dát v priebehu cca 2 dní. Vraj sa to dialo každú hodinu po cca 100 MB. Neviete mi niekto povedať, o čo by sa mohlo jednať?
    Synchronizujem kontakty (cca 2000), jednu mailovú schránku a jeden kalendár. Všetko cez gmail/exchange.

Dík

Niktosko
    Účastník

Ten mobil používam cca mesiac a mám:
    7,9 GB odoslaných
    315 MB prijatých.

hatto
    Účastník

neblbne ti nejaka cloudova sluzba? google docs, icloud, dropbox?

Niktosko
    Účastník

jedinú aktívnu mám synchronizáciu popísanú vyššie a samozrejme neviem ako to zistiť čo mi blbne. Tak som skúsil, že mi niekto zdatný poradí.

odklizec
    Účastník

Mas JB? Pokud ano, zrus a uvidis ;)

Imcheez
    Účastník

Synchronizacia jedna vec, ale mozno si si zasktrol zalohovanie na icloud a nie na pocitac. Takze pri kazdej synchronizacii ti aj zalohuje iphone a to je „par“ MB na viac.

Niktosko
    Účastník

jailbrake? nemám. ako som písal, mobil mám cca mesiac a dokopy som s ním nič nerobil, teda skoro nič neinštaloval.

Niktosko
    Účastník

icloud mám všetko vypnuté.

Niktosko
    Účastník

Asi by pomohlo, ak by niekto vedel ako zistiť, kam sa mi ten môj miláčik pripájal. Či sa to dá vysekať nejak z toho telefonu alebo by mi to povedal Orange?

madaraszko
    Účastník

A nezdielas nahodou internet do ntb?

Imcheez
    Účastník

Odosiela ti to len cez wifi, alebo aj cez 3G?

Hurfo
    Účastník

Raz sa mi stala podobna vec. Nakoniec som prisiel na to ze som odoslal mail s prilis velkou prilohou ktora sa donekonecna snazila odoslat a ulozit na server. Skus ak mas IMAP konto odstranit a nahodit nanovo pripadne odstranit z mailu postu na odoslanie.

Niktosko
    Účastník

Imcheez: wifi by ma netrápilo :)

Hurfo, asi máš pravdu. Vychádza to na jeden odoslaný mail (mal cca 20MB), ktorý sa snažil IMAP preposlať a keďže je väčši ako sa patrí, tak to robil dokola a vždy došlo k timeoutu. Podľa všetkého sa ten začarovaný kruh pretrhol tým, že som sa pripojil na wifi a mail odoslalo. Ale aj tak je to zvláštne, prečo ho neodoslalo. 20 MB nie je veľa. Bolo by zaujímavé dostať sa k nejakému log-u.

mmhardky
    Účastník

Uf. Kolko ta to stalo na ucte?

Niktosko
    Účastník

mam 5Gigový limit. Takže našťastie nič mimo paušál, akurát že mi teraz ide net do ďaľšieho obdobia rýchlosťou telefonnej linky :). Takže je to celé nepoužiteľné. nejakú stránku mi načíta tak za pol hodinku :)

macblogger
    Účastník

To je ten ich „neobmedzeny“ internet kde po par gb ta spomalia na 16kb/s :)

Niktosko
    Účastník

presne ten … našťastie sa mi to nestalo v zahraničí :)

jigga1411
    Účastník

Fuuu tak toto bolo velke stastie aj v nasich podmienkach na takom orange mimom predplatene nekrestanske peniaze-.-…

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.