iPhone 4 factory unlock any carrier

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 factory unlock any carrier

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    madaraszko
    Účastník (Participant)

Ahojte neviem najst to vlakno kde sa to riesilo ale potreboval by som podla imei zistit na ktoreho operatora je iphone blokovany. Vedel by mi s tym niekto pomoct? Vopred dakujem

Common
    Účastník (Participant)

ak IMEI checker vyhadzuje spravu, ze: This is an imei number for a product that has been replaced!

…je nejako mozne zistit nove IMEI pre tento device? Info pre tych co tu hned zacnu prudit, ze som telefon corkol. Telefon bol mnou osobne zakupeny v roku 2009 cez ebay v USA.

odklizec
    Účastník (Participant)

Common, s tim budes mit bohuzel problem. Teda pokud to porad plati, telefony, ktere jsou replacnute se bud nedaji unlockout, nebo jen s obtizema. Kdyz se podivas na ebay, nektere unlock services to tam primo pisou, ze pokud byl telefon replacnuty, neruci za unlock, nebo rovnou varujou, ze to nepujde a ze v takovem pripade nevraci penize!

Common
    Účastník (Participant)

nastastie stal unlock len 2.10 USD, co mi nevadi, horsie, ze bracha si musi stale davat bacha na baseband, co uz…

eraserv6
    Účastník (Participant)

Aky baseband? Ak bol oficialne unlocknuty nejakou sluzbou z EBAY tak je jedno aky tam mas baseband

Common
    Účastník (Participant)

praveze potom som si vsimol co vyhadzuje imei checker, ze imei has been replaced…, cize ten unlock z ebaya (unlock fusion) pravdepodobne ani neprebehol, a skusat cisty restore asi riskovat nebudem, aby bracha nestratil aspon sw unlock…

IMEI: 011948007346213 ak mi to viete niekde pozriet, okrem dostupnych checkerov online, teda ci je unlocknute alebo nie… vdaka

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.