Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 4 blokovany O2 UK
- Toto téma obsahuje 9 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 4 mesiacmi od
Tomas128.
-
AutorPríspevky
-
17. septembra 2012 o 9:57 #88483
Tomas128Účastníkzdravim takze mam moznost kupit iphone 4 16GB za neakych 220 eur chcel som sa spytat ci sa to oplati ale myslim ze za tych 220 je to dobre a dalej hlavne ci sa to da neak odblokovat neakou kartou ale najlepsie by bolo priamo cez operatora popripade unlock(JB). Lebo cital som aj ze staci napisat operatorovi a on by to mal odblokovat nemate stym niekto skusenosti prosimvas??? popripade poradte ako inak dakujem
17. septembra 2012 o 10:17 #325766
jigga1411Účastníkotazka este je ci to nieje mobil z UK dovezeny systemom ze tam niekto povedal ze mu ukradli mobil dostal novy a tento kusok sa uz moze pouzivat iba mimo UK….. toto by som si skontroloval….. vypytaj si IMEI a okontroluj na apple stranke a potom kup a skus odblokovanie cez operatora… pretoze ak to je tak ako som pisal tak ti mobil urcoite neodblokuju a tie patalie co sa ytkaju JB a unlocku nechces riesit.. to mi ver.
17. septembra 2012 o 10:22 #325767
Tomas128Účastníkto tedda nechcem mas pravdu:D to si racej vystacim s jeho pomalsim bratom 3GS:D
ale tak je pravda ze je ktomu komplet aj krabica tak myslim ze pravdepodobnost je o dost mensia …sice aj ked krabia sa da zohnat druha ale je to komplet balenie aj spapiermi spinkou na sim a proste setko ale zistim to IMEI a tak
17. septembra 2012 o 12:40 #325783sairik
Účastníkda sa kupit samostatna krabica s prislusenstvom, brozurkami, spendlikom atd , len tak pre zaujimavost ;)
17. septembra 2012 o 13:03 #325788
Tomas128Účastníktak neviem teda uvidim co stym IMEI ved ma ktomu aj O2 UK kartu (ktora sa da tiez kupit:D) ale sak ked da IMEI a pojdem ho pozret skontrolujem IMEI aj namieste tak uvidim lebo za 220 pokial by to O2 oblokoval by tom mohla byt dobra kupa ale zase mi to nestoji zato aby mi som mal opletacky sniekym alebo aby mi zostala na stole 200 eurova tehlicka na rohadzovanie absolutne nemam:D
17. septembra 2012 o 17:27 #325833
Tomas128Účastníktakze a takyto vysledok podla IMEI a stanky applu….myslim ze by teda malo byt vsetko v poriadku nie?? pokial bude IMEI sediet stym co je v mobile….pokial by vsetko sedelo myslite ze s O2 UK by malo byt vsetko v poriadku a odblokovali keby im napisem?? dakujem
Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Telephone Technical Support: Expired
You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple Advisor.
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Expired
Our records indicate that your product is not covered under Apple’s 1-year limited warranty or AppleCare Protection Plan for hardware repairs and service based on the estimated expiration date.
Learn about Apple’s coverage information for your product.
Set Up a Rep17. septembra 2012 o 17:41 #325836
dankzyyyÚčastníkJa som mal iphone blokovaný na ATT a cez ebay som si našiel týpka a za 10 eur mi ho odblokoval do 24 hodin :) Pokial neni nahlasený ako kradnutý tak by nemal byť problem ho odblokovať
17. septembra 2012 o 18:42 #325844
jigga1411ÚčastníkTak vyzera ze je to OK len si to nechaj odblokovat a ako pise dankzyyy na ebayi sa da to doblokovanie kupit za par eur
17. septembra 2012 o 19:48 #325857
Tomas128Účastníkved to prave chcem bud priamo cez operatora alebo takto na ebay pri najhorsom
17. septembra 2012 o 19:56 #325858
Tomas128Účastníklen vazne nechcem dat peniaze za nieco co by neislo
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.