iPHONE 4 a IOS 6 ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPHONE 4 a IOS 6 ?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    miro r
    Účastník (Participant)

Ahoj. Neviem či tu už je taká téma ale mám otázky, ak viete odpovede, budem rád. Mám iPHONE 4, nový a rozmýšlam že doň „dám“ IOS6, ktorý mi už aj ponúka. Nebude to mať vplyv (opakujem len 4ka, sie S) na rýchlosť, plynulosť, čiže máte skúsenosť či 4ka zvláda ios6 ? Dalej tam mám na 5.1.1 tke navigáciu Sygic. Ked nahrám ios 6 ostane mi tam funkčná ?
    Ďakujem za odpovede.
    M.
    DAKUJEM UŽ MAM ŠESTKU A VSETKO V POHO

bakosmi
    Účastník (Participant)

sygic ide na ios6 uplne v pohode :-) o rychlost a plynulost by si prist nemal, kolega nahodil na 4ku a je spokojny.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Mám iPod touch 4. generácie a iOS6 ide bez problémov.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Musim povedat ze ziíadne problemy som nezistil.. dokonca by som povedal ze baterka drzi lepsie ako predtym….. alebo sa mi to tak aspon pride.. predtym sa za noc kludne zhupla aj o 6-8 percent, teraz ked ho vecer nabijem a rano sa zobudim stale 100 % a safari samozrejme rychlejsie….. podla mna iOS6 pre iP4 je plus okrem tych map teda ale to ma byt vyriesene samotnou aplikaciou ktora uz caka na schvalenie..

max7323
    Účastník (Participant)

nerusit –> nastavujes dalej v Notifikciach

majdy
    Účastník (Participant)

Prečo by iOS6 nešiel? Sám Apple ti ho odporúča a v tomto je dobrý. Podporil ešte aj 3GS predsa.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Apple odporucal aj fw 4 a vyssi pre iphony 3G a vsetci vedia ako to dopadlo:-)

jigga1411
    Účastník (Participant)

majdy: presne ako pise eraserv6.. pustili iOS4 na iP3G a tym celkom donutili ludi kupit novsi model nakolko tie phony sa stali takmer nepouzitelne..

djminaut
    Účastník (Participant)

zdravim, no mne po update na iOS 6 nefunguje hlasova navigacia v Sygicu… takisto sa mi zda byt trochu oneskorena. Mam iPhone 4 a Sygic Central Europe
    EDIT: :D teraz sa nejak zahadne rozbehala (priznavam ze moze byt problem medzi stolickou a klavesnicou :D no v aute som si dost zanadaval ked to neslo)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.