iphone 4, 4S a 5

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    mrvinek
    Účastník

Mal som už iphone 3GS a tiez iphone 4,ale boli nejake problemy s nim… Uvažujem, že si zase kupim iphone 4 ale je dosť pomalý a už 2 roky stary model a tiez sa mi paci novy iphone 5 ale problém je ze uvazujem o Siri. Funguje totiž len v 3 svetových jazykoch (angličtina, nemčina a francúžština) a kedže zijem na sk nemám ho ako využiť.. Využívate nejako systém siri v iphone 4S ? Podla mna je to zbytocne,ked to nefunguje v slovenčine nemyslite? dajte mi nejake názory ci sa oplati alebo nie a aky model by som si mohol kupit..dík za odpovede

JOK3R
    Účastník

Siri ti je na Slovensku na nič…
    Ak máš dosť peňazí kúp 5, ak nie kúp bazarovú 4

vrabecc
    Účastník

4ku neodporúčam,je to pomalé.Samozrejme závisí co s ním budes robit…
    Siri,ja a aj priateľka vieme nemecky,takze ak soferujem tak nadiktujem siri SMS a ona to aj odošle.Taktiez vytacanie čísel pri soferovani,naucis ju kto je tvoj brat,sestra,mama priateľka atd.,a potom jej len povieš volaj bratovi a vola,nepyta sa viac nic…
    Niekto by povedal že len koli vytacaniu čísel kupovať 4S je blbosť,možno je ,možno nieje,možno mi uz aj zachránila život,ktovie…treba si však uvedomiť že spolu so siri máš v 4S lepší fotak,rýchlosť zariadenia,sviznejsi net a väčšiu kompatibilitu s novými aplikaciami,hrami.
    Všetko závisí od toho co vlastne chces robit s tým telefonom…

odklizec
    Účastník

Siri neni az tak uplne na nic. Jen musi clovek chtit a naucit se vyslovnost. Pouzivam to na zavolani na nektera cisla nebo zjisteni casu, bez nutnosti vytahnout mobil z kapsy. iOS 6 navic umozni pres Siri poustet apps a kdo vi co jeste? Je to hracka, ale kdyz maz vyuziti, uzitecna.

raul
    Moderátor

Ja siri pouzivam naozaj dost casto. S rodinou a niektorymi kamaratmi si pisem smsky v anglictine (teda nepisem, ale diktujem :D ) presne ako povedal vrabecc, najma ked telefonujem. Ale niekedy sa mi jednoducho len nechce pisat, tak to poviem siri a hned to mam.

Okrem toho pouzivam siri na pripomienky a nastavovanie alarmov, pustanie ipodu, pocasie atd. Samozrejme, 90% je pri soferovani… (cez handsfree :))

Siri ta sice nebude na SK navigovat, ale vyuzit sa to da. Nicmenej, klucova funkcia to asi nie je :)

Ja mam 4S a idem do iphonu 5.

mrvinek
    Účastník

no prekvapili ste ma, že má take vyuzitie ze mozem diktovat smsky v anglictine a cisla mi to vytoci to je super a preco ides do 5tky? ve je skoro rovnaky ako 4S len je vecsi

marianlapos
    Účastník

5ka je 2,5 krát rýchlejšia než 4s

LackoB
    Účastník

Vyzerá to tak, šráci, že nikto zatiaľ ešte fakticky tú päťku neotestoval. Podľa mňa pod pokrývkou bude jedna našlapaná mašina a bude to masaker stroj. 4S je určite skvelá vec, ale podľa mňa bude rozdiel medzi 5 a 4S asi taký ako je medzi 4S a 4. Ale ešte raz opakujem: počkajme si na oficiálne recenzie, benchmarky a tak kupujme.

odklizec
    Účastník

Ja mam 4s a na 5ku se nechystam. Jedine co by mne presvedcilo, je znatelne lepsi vydrz baterky, coz pochybuju. Vertikalne vetsi display nebo 2.5x vetsi rychlost mne az tak netrapi. 4sko je je rychle az dost. Fakt nevim, k cemu by mi byl jeste rychlejsi telefon? Podle mne kdo nepotrebuje az tak nutne jeden radek ikon navic a ma 4sko, je zbytecne prechazet. Kdo je spokojeny s 4kou a zejmena s vydrzi baterky, mel by si dobre rozmyslet prechod na 4s/5 a pockat si na prvni realne 5kove recenze. U 4ska je vydrz baterky (oproti 4ke) vyrazne nizsi.

irelevant
    Účastník

Rozdiel medzi 4s a 5 je markantný. Otázkou ostáva, čo si užívateľ pod pojmom smartfón predstavuje. Ak je to kvalitná konštrukcia s ešte precíznejším spracovaním, použitím kvalitného materiálu, s ešte tenším a ľahším telom telefónu, väčším displejom no nie na úkor pocitu mohutnosti… nezanedbateľné rýchle reakcie prístroja, či ios6 s ešte lepšou odladenosťou a niekoľkými ešte dokonalejšími funkciami…

„Dokonalosť sa od priemernosti líši v maličkostiach“

čiže prevratné funkcie, že Vám smartfón uvarí večeru bohužiaľ nečakajte :-)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.