Iphone 3Gs OS 3.1.3 Jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 3Gs OS 3.1.3 Jailbreak

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    iPdk
    Účastník (Participant)

raul skus napr. SBSettings, mozem povedat, ze kvoli tomu stoji za to urobit JB, mne to pomaha neskutocne

matusik2007
    Účastník (Participant)

Mam Ipod touch 3g 3.1.3 , da sa uz nejako spravit jailbreak nan?

dik.

// Neviem, akym zazrakom sa mi podarilo vratit firmware 3.1.3 na 3.1.2 a uz ide aj jb.

Speedy
    Účastník (Participant)

Zdravim..
    mam otazku unlocknem iphone 3G 16GB v pohode cez blackru aj ked je uz dostupny FW 3.1.3???
    Ked ho dam do recovery modu nebude to natahovat do seba stahovat zaroven new FW 3.1.3???
    Alebo to mam spravit cez pwnagetool 3.1.5 ale tam je riesenie na JB 3.1.3..Ale mne ide hlavne o unlocjk nakolko ke to iphone z tmobilu…mam stiahnuty aj 3.1.2 FW ktory by som mohol hodit cez pwnage tool a potom mam dat blackru???
    Ci ide ok blackra aj na 3.1.3???
    Ide mi hlavne o unlock..mam stiahnuty FW 3.1.2 a aj 3.1.3 pwnage tool 3.1.5 a odblokovaval som vela iphonov..Mal som 2 roky iphone 2G…A 3G som unlockol na FW 3.1.2-…Ale ako to je s tym 3.1.3??
    Poradte…Unlock.
    Vdaka

xman88
    Účastník (Participant)

JA ked urobim JB 3.1.3 pomocou pwnage toolu, tak sice jailbreaknem iphone,ale nevie mi najst ziadnu siet a nemozem ani vyhladavat manualne. Ma niekto na to riesenie ?
    Diky moc

mychaello
    Účastník (Participant)

asi budem za lamera, ale funguje niekomu toto?

Jailbreak iPhone 3.1.3 with PwnageTool 3.1.5

asi to risknem a pozicany iP bude JB, ak sa mi tam podari rozbehat vytuzene APN … len by som nerad nieco domrvil. kua to je hrozne, ked clovek ide na nieco po prvy krat :))

tomasno1
    Účastník (Participant)

@mychaello: aky mas iPhone? 3G alebo 3GS? verziu FW?

tu su podmienky, ak mas 3GS: „If you have an iPhone 3GS: PwnageTool works if you’re currently at version 3.1.2 or below (down to 3.0) and if you know you have a old bootrom. You don’t need to be already jailbroken — PwnageTool will ask you if you’re jailbroken after you’ve created the IPSW. Don’t use PwnageTool unless you know for sure you have an old bootrom (if you’re not sure, assume the worst and don’t use it). Don’t use PwnageTool on the iPhone 3GS if you’re at 3.1.3, it just won’t work. Downgrade to 3.1.2 using the methods described here. If you can’t downgrade because you don’t have your 3GS 3.1.2 hashes on file with Cydia, you’ll need to sit out the 3.1.3 jailbreak.“

mychaello
    Účastník (Participant)

a do haja, tak to snad asi ani nepojde. mam 3GS a firmware 3.1.3 … len neviem aky je bootrom, ale kedze sa mi iP ugradol na novy firmware, tak predpokladam, ze aj toto bude nieco novsie …

mychaello
    Účastník (Participant)

ten clanok som pochopil tak, ze to je prave a vyhradne na fw 3.1.3, pise sa tam:

„This latest version of PwnageTool can jailbreak the original iPhone (Edge/2G), iPhone 3G, iPhone 3GS(older bootrom only with baseband 04.26.08) and iPod touch (1G and 2G non-MC model; 2G should also be pre-jailbroken) running on iPhone firmware 3.1.3.“

tomasno1
    Účastník (Participant)

baseband si zistis cez Nastavenia – Vseobecne – Informacie – Firmware modemu. Ak si predtym nemal JB, tak predpokladam, ze tam mas 05.12 (alebo 05.11).

„Don’t use PwnageTool on the iPhone 3GS if you’re at 3.1.3, it just won’t work.“

zdroj: http://blog.iphone-dev.org/ Ti co vyvijaju PwnageTool. Myslim, ze nieco o tom vedia ;)

mychaello
    Účastník (Participant)

@ tomasno1: ja sa nehadam, preto sem pisem, aby som si nechal poradit, kedze je to pre mna „tenkrat poprve“ :) budem sa drzat tvojej rady a zatial do toho nejdem, pockam ;)

a doplnam udaj o 05.12.01

vdaka

tomasno1
    Účastník (Participant)

@mychaello: sorry, ak si z mojho prejavu vycitil, ze sa hadam, len som sa snazil pomoct. Napisal som fakty + svoje nazory. Je super, ze sa snazis najprv zistit, co je JB a ako sa robi. Kiez by vsetci najprv postupovali ako ty, nebolo by tu vela zbytocnych tem.

mychaello
    Účastník (Participant)

@tomasno1: asi nastal „informacny sum“ :) vobec som nemal ten pocit a praveze som vdacny za rady. snazim sa rozbehat to APN co sa riesi v inej teme, kedze si tam naznacil, ze tadialto cesta ide … a kedze iP nie je moj, ale je docasne zapozicany, nerad by som sposobil nejake skody … ja uz nechcem HTC :(

babo
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 21 až 33 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.