Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone 3Gs OS 3.1.3 Jailbreak
- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 20 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 3 months od
babo.
-
AutorPríspevky
-
16. februára 2010 o 1:38 #67480
Macintosch
Účastník (Participant)Prosim vas da sa jailbreakovat Iphone s OS 3.1.3??? A ked ano odkial stiahnut ten jailbreak?(najlepsie free ak sa da)…. A uz je opravena chyba ze ked sa iphone zapne tak aby sa nemuselo pripojit a znova jailbraknut?!
16. februára 2010 o 3:07 #194682Vojtin
Účastník (Participant)zkus google, ale ty asi JB nezvladnes udelat.
16. februára 2010 o 6:09 #194685raul
ModerátorNovinky..
16. februára 2010 o 8:40 #194692Kub1k
Účastník (Participant)2 Macintosh: ak si amater tak sa na JB radsej vykasli,usetris si kopec starosti alebo sa opytaj niekoho kto to uz roobil :D p.s. pokial mas uz update na 3.1.3 v iPhone cez iTunes tak to nebude az take lahke to breaknut hlavne ak mas 3GS 8)
16. februára 2010 o 12:31 #194715Macintosch
Účastník (Participant)Och JB som robil este na starsej verzie 3.1.2 cez blackra1n zvladol som to v pohode akurat mi vadilo starsne to ze pri zapnuti som musel pripojit ku PC a len tak sa dalo IP zapnut… No a co ziskat by som chcel ??? Kedze ani netusim co JB zname akurat ze odomika telefon ktory ja nemam bloknuty kedze mam z Orange strasne sa mi zapacila jedna vec a to winterboard Pozadie do iphonu a ako som docital bez JB to do iphonu nedostanem… Mozno su aj ine aplikacie vyhodne pre iphone s JB … Tak poradte co s tym a ci sa mi ten JB oplati aplikovat ci radsej sa vykaslat na to…dik
16. februára 2010 o 12:32 #194716Macintosch
Účastník (Participant)Kub1k: Preto sa pytam lebo vy odpoved uz urcite poznate :-P
16. februára 2010 o 12:43 #194718sleepwalk3r
Účastník (Participant)nic v zlom – teraz nechcem vyrivat ale „blackra1n“ na 3.1.2 zvladne v pohode aj 1 rocne dieta ktore ma dostatocne vyvinute motoricke schopnosti, dokaze slacit prave tlacitko mysi a klikut na jeden button s napisom „make it rain“. V takom veku sice este nevie citat ale kedze je to tlacitko len jedno ani to nebude moc velky problem.
chod na http://www.iphone.cz/ a k problematike JB tam toho najdes pozehnane vela.
napr: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=120&t=2583616. februára 2010 o 15:16 #194727Jozef Remen
Účastník (Participant)ak to chces len kvoli zmene pozadia, vykasli sa na to. WinterBoard NEINSTALOVAT! Je to strasny zrut pamate a dost robi iPhone nestabilny. Ale ako myslis…
16. februára 2010 o 15:17 #194728Kayman
Účastník (Participant)Mam 3GS 3.1.3, takze ten topic my dost pomohol, len neviem co je bootROM, ako zistim ci mam stary alebo novy?
A este jedna mozno este sprostejsia otazka…V novinkach na http://www.cultofmac.com/how-to-jailbreak-iphone-2g3g3gs-and-ipod-touch-g1g2-using-pwnage-tool-for-mac/29870 je uvedene, ze sa da jailbreaknut 3GS
3.1.3, ktory mal JB uz predtym. Ale co ked som JB predtym nemal? Pojde to aj tak?Dik…
16. februára 2010 o 16:11 #194741milan2022
Účastník (Participant)Kayman:
Bootrom zistis podla serioveho cislo pozri si poslende dva cisla,ked mas do 45 mas stary,a ked 46 a viac uz mas novy na ten je JB len tethered
a myslim ze 3.1.3 na 3GS nejde urobit JB iba zo stary bootromom
16. februára 2010 o 17:48 #194752Cooler86
Účastník (Participant)http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254 JB 3G OS 3.1.3
16. februára 2010 o 18:41 #194762stranger
Účastník (Participant)Winterboard je v pohode, ziadny zrac a je to aj stabilne. Vyvoj ide dopredu. A ked uz spravis JB, tak vyskusaj multitasking. To je parada, konecne je z iPhonu pouzitelna masinka. Na Cydii najdes mnoho kvalitneho softu. Musim Ti ale asi zdoraznit, ze za kvalitu sa plati. Takze si priprav kreditku.
17. februára 2010 o 0:19 #194834Macintosch
Účastník (Participant)To je super… akurat nerozumiem tomu ze kvoly comu iba s JB sa daju take veci robit s IP =(((( skoda … strasna mozno by som aj potreboval neake zdvovodnenie kvoly comu je to tak …100 % centne uspokojenie by mi tosposobilo vo vnutry :-D :-D :-D …. Ze ziadna sanca bez JB dostat sa k takym veciam ved to by malo byt normalne :-) ved 100000000 aplikacii je na IP a prave taketo veci by boly vynechane?
17. februára 2010 o 7:19 #194838Anonymný
NeaktívnyStranger: Winterboard , summerboard a ine themes blbosti su
pre pubertakov,sposobuju nestabilitu a spomaluju
Iphone mam s tym velmi zle skusenosti , doporucujem NEINSTALOVAT
/Zo zaciatku to funguje ale neskor sa stane IPHONE nepouzitelnym.
. Mnozstvo Iphonov som musel kvoli tomu restorovat.
Plne suhlasim s panom J.Remenom17. februára 2010 o 8:30 #194839bawy
Moderátorsúhlasím, winterboard spôsobuje nestabilitu, ale hlavne..ani jedna téma za to nestojí, pretože vždy sa vrátite k tej pôvodnej..každá nová stiahnutá aplikácia vždy rozruší design témy, a spravý ju takú gulášovú..
17. februára 2010 o 8:34 #194840Kub1k
Účastník (Participant)JB nech si robi kto chce na com chce ale myslim si ze nakoniec sa aj tak vacsina ludi vrati naspat k povodnemu SW. Mal som JB na iPhone,iPhone 3G,iPod Touch ale nakoniec pri 3GS som sa aj tak vratil naspat pretoze ten telefon je rychlejsi bez JB ako s nim co oceni clovek ak ma ten telefon stale v ruke alebo ak sa casto hra :D
otazka je ako dlho sa este bude dat robit JB kedze pri 3GS kazdym dalsim official update je to tazsie
17. februára 2010 o 8:53 #194841Jozef Remen
Účastník (Participant)Macintosch: nuz preco je to tak – kontrola nad tym, co je v iPhone a ako sa to chova. Tym je zarucena konzistencia ovladania, vysoka stabilita a rychlost. Ak si clovek cokolvek naistaluje a modifikuje OS, napokon dosiahne stav, ze je to nestabilne a pomale. To je dovodom, preco su zasahy do systemu zakazane. Myslim, ze je to logicke – snaha zaistit maximalnu spokojnost zakaznika s vykonom.
Mobil (ci smart phone) NIE JE pocitac, vykon je obmedzeny, hardware takisto. Primarnym ucelom je pouzivanie, nie vrtanie sa v tom. Taketo zariadenie musi byt spolahlive.
Kub1k: plne suhlasim, osobne mam JB ale len kvoli SBSettings a Terminalu (prakticky pouzivam len na SSH pristup). Ak Apple pride s rozumnou metodou zapinania roznych prvkov (WiFi, BT, Tethering atd.) bez lozenia do Settings, ak pride s riadne spravenymi notifikaciami (centralizovane miesto, kde uvidim prehlad vsetkych zmeskanych hovorov, sms, mailov, push atd.) tak na JB tiez nebudem mat dovod.
A Terminal na SSH nahradim dakou aplikaciou z App Store, sice nebude mat tak premakane ovladanie ako Terminal ale dako to prezijem :)
17. februára 2010 o 11:26 #194868stranger
Účastník (Participant)Mam 3gs JB hned ako to slo, hned som si tam aj dal winterboard, som zvyknuty mat vlastne pozadie, tiez mi nevyhovuje zafarbenie a styly pri mailoch a sms, som na to priam alergition, no a nemam rad uniformitu. Ziadnu nestabilitu som nezaznamenal a to som sa s iphonom zo zaciatku samozrejme dost hral. Pouzivam ale platene temy, ked si tam niekto frkne nieco zbastlene 9 rocnym cinanom, je to jeho problem, potom mu to moze mrznut…No a bez SBSettings to tiez nie je ono. Nie som pubos, iphone pouzivam hlavne na pracu, bez JB by som ho isto nemal. Nemoznost terminalu atd… Opakujem, s winterboardom je telefon stabilny a ked moc nevolam, vydrzi mi aj 4 dni bez nabitia. Pouzivam k nabitiu nejaku aplikaciu, asi BatteryDoctor…
18. februára 2010 o 16:58 #195082Matt88
Účastník (Participant)Ahojte prosim vas som ztoho magor uz mam 3GS mal som soft 3.1.2 cez blackra1n som spravim jailbrake vsetko slo pohode a ja dilino som si to vcera obnovil na 3.1.3 a zabudol som ze mi to spravi restore.
Teraz sa snazim jalbraknut 3.1.3 soft a neviem ako nato tak vas prosim ak mate niekto skusenosti napiste mi postup prosim. Dakujem moc.18. februára 2010 o 22:21 #195126raul
Moderátorj.remen: som cerstvy JB-kar :) chcel by som sa spytat, naco sa da realne pouzit terminal (okrem zmeny root hesla..) a co pouzivas na tzv centralne notifikacie?
Pretoze zatial ma jb nejako neoslovil, aplikacie kradnut nechcem, max si dam tie, co apple neschvalil a vo winterboaref nevidim zmysel.. dik za tipy.. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.