- Toto téma obsahuje 50 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 3G a OS 3.0
ten mikeshkov rar subor je presne ten isty co je u piratov… :)
monicqa: jj ja to mam uz par dni. a funguje bez problemov. pohoda.. netreba developersky ucet. v itunese treba drzat pri kliknuti na restore stacitko bud alt alebo option teraz enveim presne. a tam vyberes ten firmware a restores + potom obnovis zo zalohy a mas..
ok idem vyskusat. ved nech je sranda :) a potom v stredu to zase updatnem na oficialny firm?
jj.. znova restornes a das z backupu ostatne veci
zbytocne spekulujete… pekne si treba pockat…
Mam stiahnuty FW os 3.0 z pirate bay, nainstalovany funkcny.
Instalacia prebehla bez problemov(ziadny developersky ucet)
Instalacia cez PC Itunes(shift+klik na restore+klik na ulozeny subor iPhone1,2_3.0_7A341_Restore)
Resotre prebehlo priblizne za 15minut
Nacitanie noveho firmwaru a vytvorenie noveho uctu+synchronizacia aplikacii
Vsetko slape a funguje tak ako ma.
Frostmann…A čo unlock, bezproblémov? Mám iPhone z USA…
Prosím kontaktuj ma : 240-764-792
Takto aby som doplnil Info
Iphone od Tmobilu a bez Jailbrake
A funguje ti aj zdielanie netu?
Re: Brco zdielanie funguje avsak pre mna dost nepodstatna vec…
Skor som chcel vyskusat prenos suborov cez BT (SonyEricsson K610i a Iphone)Ericsson ho nasiel avsak Iphone vobec…Inac skusal som odoslat fotografiu ale v nastaveniach som nasiel iba odoslat ako Email alebo MMS moznost odoslat subor cez Bt tam nebola, aspon som si ju nevsimol… ak sa niekomu podarilo odoslat subor cez BT napiste.
zdielanie netu (tethering) funguje cez USB kabel. a pomerne jednoducho, asi dva kliky som spravil. cez bluetooth sa mi to nepodarilo rozbehat. Tym ale nechcem povedat ze sa to neda.. len hovorim, ze sa to mne nepodarilo rozbehat. Asi som looser. hladal som aj navod na nete, al e nejako bezuspechu. Treba nato asi viac zrucnosti. Nikdy vzivote som nerobil s bluetooth ani n apocitacoch ani na macoch.