iPhone 3G a OS 3.0

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 51 )
  • Autor
    edkis
    Účastník (Participant)

Ist to musi ked v cydii je xyz aplikacii ktore tocia video bez problemov tak zbytocne tu riesite „technicke“ otazky.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

imho,pri update z 2.0.1 na 2.2.1 mi ostal unlock aj active,dokonca aj cydia,takze by mohla byt aka taka sanca,ze orangeaci co maju iphone z tmobilu nebudu mat iba vkusnu tehlu :)

add-video recorder-s tym som ani nepocital,kedze aj na wwdc to prezentovali ako vysada cisto 3GSkova…
    avsak ten voice control ma sklamal…

Jod
    Účastník (Participant)

Budete pokúšat štastie dokiaľ si nespravíte z iPhonu iPod ako ostatní čo :D
    Treba si počkať na jailbreak a yellowsnow na OS 3.0, stokrát sa to tu riešilo.

lubomir121
    Účastník (Participant)

No mam tu jednu otazocku ohladom upgradu OS z 2.2 na 3.0. Mam jailbreak na iPhone a ten iPhone je z T-mobilu. Upgreadodavim iPhonu na verziu 3.0 sa mi zrusi blokovanie na T.mobile??? Jedna sa mi o to, ze v nom pouzivam Orange kartu a nerad by som o tuto moznost prisiel. Pravdaze viem, ze sa mi jealbreak odstrani …to mi je jasne. Len ci mi tam pojde Orange karta ked budem mat 3.0 ???
    Odpiste Dakujem

PS: Este raz si precitajte prispevok … kto tu toci o kupe mobilu ? :D omg.

lubomir121
    Účastník (Participant)

OMG JA VIEM, ZE os 3.0 BUDE 17 JUNA !!!

mayoxy
    Účastník (Participant)

tak tak. v cydii je XYZ aplikacii ktore natacaju video. techniky problem je blbost. Dufam ze to vo final 3.0 bude fungovat !

lubomir121
    Účastník (Participant)

mayoxy … a ako chces natacat na iPhone 3G ( nemyslim iPhone 3G S ) video, ked tam hardware nie je ? SOftware moze byt ale ked nie je HW, tak ako chces natocit video ???

mayoxy
    Účastník (Participant)

podarilo sa niekomu spojazdnit tethering cez bluetooth ? dakujem
    potvrdzujem ze tethering cez USB kabel funguje v OS 3.0 GM

mayoxy
    Účastník (Participant)

@lubomir121: jaky hardware? na cydii je xy aplikacii co dokazu natacat video, a velmi krasne. obycajna nokia dokaze natacat video, myslis ze ta ma nato „hardware“ ? rozhodne nie.

lubomir121
    Účastník (Participant)

lenze po 1. co je CYDIA ??? TO je aplikacia, ktora je nainstalovana po JAILBREAKU. Najdi mi ORIGINAL na APPSTORE aplikaciu pre natacanie videa ;) a PS: verzia 3.0 v nasich iPhonoch natacanie videa nepojde. OPAT SA OPAKUJEM … JAILBREAK NERATAM !!! MYSLIM CISTY iPhone bez ziadneho odblokovania.

mayoxy
    Účastník (Participant)

@lubomir121: ty citas po sebe co pises? nemam slov..

raul
    Moderátor

lubomir: presne to iste som ti chcel napisat, co mayoxy… Tak asi na tom nieco bude :D

najprv povies, ze sa to neda, lebo chyba hardware… Lenze sa to da po jailbreaku – a to si tam neprilepujes na zadnu cast ziadnu novu kameru a ide to… Takze na to, aby to slo na NEjbl, potrebujes iba software, nie hardware, co moze vyriesit prvae 3.0. . akoze BODKA

EdDy
    Účastník (Participant)

Kamera = Software

lachsie sa to neda :D

raul
    Moderátor

laCHsie nie :D

Anonymný
    Neaktívny
    EdDy
    Účastník (Participant)

ee, lachsie :)

raul
    Moderátor

:)

EdDy
    Účastník (Participant)
    raul
    Moderátor

vtipne :)

monicqa
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 51 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.