iPhone 3.1.2 update na 4.0?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3.1.2 update na 4.0?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Autor
    termix
    Účastník (Participant)

Ja som to tiez robil cez DFU, ale nemienim si davat set as new iphone. Ak je to nevyhnutne, tak to apple s tym updatom dost po*ral. Nehovoriac este o resetovani a vypnuti spotlightu, aby to islo plynulo.

Filozofia apple je o trosku inom ako o nastavovani a prplani sa s niecim aby to slo dobre.

Jedina vec co ospravedlnuje dostupnost updatu pre 3G zo strany Apple je, ze vacsina ludi co nema nervy prejde na rychlejsi stroj, teda 3GS alebo 4 :) No niektori mozno prejdu aj ku konkurencii aj kvoli „iphone 4 antenna isue“.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ono aj leopard nebol zakazany na PowerMac G3 ale pouzit by sa to nedalo (vlastny test). To ze nieje na 3G urceny potvrdzuje aj fakt ze vlatne nic neobsahuje pretoze je bez pozadi a multitaskingu. A to ze to ma folders? To ma byt akoze vsetko? Mimochodom mam 3G a nie touch a nepaci sa mi ani pristup k zakaznikom kde mi povolica aplikacii hlasi ze je nova verzia ale je kompatibilna len s iOS 4.

bawy
    Moderátor

icefire: doporučený postup je predsa klasiký backup a následný restore…o žiadnom DFU neviem že by to Apple dalo robiť end userom……takže určite by som to nenazýval doporučený postup…

RioM
    Účastník (Participant)

Mne tiež išiel iPhone3G príšerne pomaly. Presne ako to tu niekto písal: 15-20 sekúnd otvorenie safari, niektoré aplikácie priamo spadli, kontakty v telefóne sa otvárali pomaly a pod.

Po klasickom backupe a restore je mobil opäť rýchly ako predtým.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.