Iphone 1.1.4 jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 1.1.4 jailbreak

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Filip Novak
    Účastník

Zdravim,

Potrebujem jaibreaknut iphone 1st gen, OS 1.1.4… Existuje na to este nejaky fungujuci program? Stiahol som ziphone 3.0 (starsie verzie neviem najst) a ten nevie rozpoznat iphone.

P.S. mam Mac OSX (mountain lion)

Dakujem ;)

Andreso
    Účastník

1. Prečo OS 1.1.4 – z nejakých zberateľských dôvodov?
    2. Na 1.1.4 bol ZiPhone 2.5c, ale ten už nefunguje, takže ti jedine ostáva šanca na update FW.

JFK.
    Účastník

pochybujem, žeby zberateľ robil jailbreak……….

Filip Novak
    Účastník

Je to pre moju malu sestru, mame ho doma uz dlho, nikto s nim nic nerobil uz par rokov…ja som sa to uz pokusal spravit a posralo sa to, teraz mi v itunes ukazuje ze sim karta nieje kompatibilna :/ cize uz asi fw neupdatnem, ci? :)

Jozef Remen
    Účastník

Naco stary iOS? Daj tam 3.13 (posledny co na tom siel) a aplikacie z app store, ktore su este kompatibilne (moc ich nebude).
    Jailbreak v takom pripade netreba,unlock sa urobi trvalym prepisanim firmware kludne cez redsnow

Filip Novak
    Účastník

Už som to zvladol… ale mal som s tym dosť problem…cydia moc nefunguje, len niektore aplikacie po stiahnuti aj funguju :/ a dal som tan 3,13, ja som vedel že ho tam možem dať, ale nechcel som lebo som vedel že to spomali cely iphone, a aj sa stalo, no čo už…inak to nešlo

dik aj tak :)

choroner
    Účastník

Skus pozriet na Whited00r http://www.whited00r.com/. Bracho min tyzden nahadzoval najposlednejsiu verziu na iphone 2G a ide v pohode, zda sa,ze aj performance sa zlepsil.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.