Iphon 4 nejde signal

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Hidroza
    Účastník (Participant)

Cus mam jeden problem kupil som iphon je kupovany z orange.sk je to 16gb verzia s iso 5.0.1 no a proste ak tam dam orange micro sim bez Pin kodu tak mi stal pise ze hlada siet a potom mi napise ziadna siet v nastavaniach ak dam operator a dam ze si chcem vybrat siet tak mi to nedovoli ale fon je na 100% z orangu nevie mi niekto povedat co mam este vyskusat ??? dik

JFK.
    Účastník (Participant)

Mám 2 dotazy.
    1.je to iPhone, píše to aj na krabici, žiaden iPhon a pod.
    2.ako sa ti podarilo kúpiť 16 GB iPhone 4 ?
    (momentálne neide orange eshop, ale pokiaľ viem, tak iPhone 4 sa prestal predávať vo verziách 16 a 32 GB a v orange som ani nepostrehol aby 8 GB verzia bola)

-tvoj problém vyrieši najskôr restore, nová sim alebo nejak sa pohraj s nastavením, daj tam PIN alebo čo.

Hidroza
    Účastník (Participant)

to je na dlho skade je ale je :P ale je vyrobeny pre Orange Sk nouz skusam vsetko mozne

fantastik
    Účastník (Participant)

ako ti ma niekto pomoct ked napises ze „to je na dlho“ ? …

blackvega
    Účastník (Participant)

mam totozny telefon a v poslednej dobe sa presne totoznes stalo aj mne asi 3x.

jedine riesenie je dat telefon do DFU modu, pockat a cca po 2 minutach ho zapni a vsetko bude fungovat. Dnes rano mi tiez takto zblbom.

Hidroza
    Účastník (Participant)

Proste typek to riesi priamo z applu neviem asi to tam nejak čorkuju ale telefon je na 100% vyrobrny pre orange

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.