iPad Air 2 – skúsenosti

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPad Air 2 – skúsenosti

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    qqw
    Účastník

Chcel by som sa Vás opýtať na skúsenosti s iPadom Air 2. Viem, že veľa ľudí neplánuje prechod z Air na Air 2, ale aj tak si myslím že aspoň zlatá verzia Air 2ky má čosi do seba :)

Zaujímal by ma ako je na tom fotoaparát? A resp. s akým modelom by sa dal porovnať, napr. iPhone 5/6. Skúšal som aj predný foťák a zdá sa mi že je tam riadne slabé rozlíšenie (aspoň na tom displeji).

Ešte by ma lákal aj „údajný“ iPad Pro (cca 13″), len neviem či sa mi oplatí čakať a či vôbec bude uvedený, aj keď sa pozriem na iPhone 6+ tak by ma neprekvapil ani iPad Pro 16″ :D

Pro Cam XL mi na prvom Aire da maximalne ISO 1600, na Air 2 už 2000 ISO. Skusal som sa odfotit v tme prednou kamerou, kde jediny zdroj svetla bol display iPadu a na fotke som sa rozoznal, ale kvalita otrasna, ale rozoznal :-D

howoarang
    Účastník

Ak ma niekto moznost porovnat iPad 4 retina s iPadom Air 2, tak napiste postrehy. Planujem upgrade, tak ci sa oplati. Inak o hranie hier mi nejde, takze to ma zaujimat nebude, o kolko je Air2 vykonnejsi pri hrach. diki

shadower
    Účastník

a to si kupujete ipady na fotenie selfie alebo co ?

qqw
    Účastník

@shadower – vieš čo nie, ale napr. keď voláš cez skype tak by bolo dobré kebyže vidno viac aj ako rozmazané video

iPad Air 2 bude ešte podporovať dlhšie iOS ako iPad 4 (čo je logické), okraje okolo displeju sú na Airku vyrazne tenšie, je o cca. 200 gramov ľahší. To je všetko, čo môžem porovnať.

nickey
    Účastník

mam tyzden 128lte verziu, nemal som velke ocakavania z fotografie, co sa mi viac menej pri slabom svetle aj potvrdilo, outdoor foto pocas dna su v pohode, ipad urcite nie e primarne urceny na fotografovanie ale pre obcasny scan doc alebo family moments mi vyhovuje, vahou je to uz celkom blizko mojmu ex ipadu mini a v porovnani s ipadom2 co ma zena je ten tehla. Zatial spokojny aj ked mi uz stihol zamrznut 3x pri medicinskych app /visible body/

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.