Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Ipad 2 – vice useru
- Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 6 months od
Jozef Remen.
-
AutorPríspevky
-
26. decembra 2012 o 9:45 #91122
KoZi_piss
Účastník (Participant)Zdravim, mam takovej, dotaz. Je nějaká možnost jak si na Ipad 2 s ios 6 vytvořit více uživatelů.
Chtěl bych ho používat ja jako svoje zařízení se svými daty a hesly a jako dlaší uživatel by byla moje přitelkyně.
Nechci míchat moje a její soukromí a zase mi přijde zbytečné mit 2 X tu samou věc.
Jetsli to funguje jako přihlašováni v mac os x ? Díky
26. decembra 2012 o 9:53 #341048fanthomas4
Účastník (Participant)Ahoj, nedá sa to
26. decembra 2012 o 10:06 #341049KoZi_piss
Účastník (Participant)myslel jsem si to… to je celkem sklamání… mohlo to už někoho napadnout, že by zařízení chtělo používat i více uživatelů…takhle je to opravdu záležitost jednoho uživatele.
Když si nastaví vše na svůj učet neni tam prostor pro někoho jiného… Takže to opravdu nutí používat další zařízení…
Celkem odrbávka..
26. decembra 2012 o 10:16 #341051KoZi_piss
Účastník (Participant)nebudu zakladat new tema, ale predpokladam, ze prehravaní HTML 5 videa a Flash atd. také nijak nesprovozním, že ?
a jeste jeden dotaz, používím na macbooku rošíření pro browsery – lastpass na hesla. Když jsem nainstaloval na Ipad byl to samostatný prohlížeč, takže asi taky nebude fungovat jako modul pro Operu nebo Safari co ?
26. decembra 2012 o 10:29 #341054fanthomas4
Účastník (Participant)FLASH asi nie aj keď existujú nejaké prehliadače, ktoré to podporujú, ale funguje to len niekedy… HTML5 je plne podporované, takže to prehráš v pohode
a ten lastpass fungovať v Safari nebude a v Opere neviem, lebo tú nemám
26. decembra 2012 o 18:03 #341101KoZi_piss
Účastník (Participant)uff celkem začínám být zklamaný z koupě Ipadu…
Ono to nenabizí vůbec nic navíc od iphonu než vetší obrazovku… Měli ten ios pro iPad vylepšit něco mezi iOS a mac os…
Neschopnost přidat více uživatelů je zasadní problém
To samé jako stahovaní medii do tabletu pouze přes iTunes – takže je potřeba pc nebo mac je také k ničemu.Film si v tom člověk nepřehraje…
26. decembra 2012 o 20:02 #341112Andreso
Účastník (Participant)Viac užívateľov? Jelly bean 4.2 , synchronizácia bez použitia iTunes? Android. Tebe by sa hodil viac Nexus 7/10 ako iPad. Nie je to design Apple, ale výdrž batérie a rýchlosť systému už dnes vie Android ponúknuť.
26. decembra 2012 o 20:47 #341118KoZi_piss
Účastník (Participant)Už jsem vyrostl z apple produktu co se týká desingu. Jsem celkem náročnej uživatel, takže MAC os X – naprostá spokojenost.
iOS v mobilu spokojenost
Jen prostě iPad je na můj vkus moc omezenej. Nemohu si stáhnout jednoduše film např. z uloz.to nebo podobne… Vím, že to zní jako blbost, ale pokládám si otázku na co mít obří iphone :)
Nejde tam modifikovat ani app, viz. ten lastpass . kde mam všechny hesla atd..
Přístroj je omezen na jednoho uživatele…Což mi přijde za několik tisíc celkem bída..
Takže se pokouknu potom Nexusu co to umí atd.
26. decembra 2012 o 20:56 #341121Lukáš Raynor Majer
Účastník (Participant)Jailbreak vie narobiť divy, ale aj tak to nie je všeliek :-)
26. decembra 2012 o 21:02 #341122KoZi_piss
Účastník (Participant)JB jsem používal na IPhonu… Kdyby mi dokázal, alespoň vytvořit uživatele, tak se se vším ostatním smořím, ale myslím, že ani JB neudělá tak velkou modifikaci systemu, nebo se pletu ?
26. decembra 2012 o 21:06 #341123Andreso
Účastník (Participant)JB ti napomôže, ale nevyrieši všetko samozrejme. Multiple accounts- JB ( http://www.youtube.com/watch?v=LXVvcxdQp_0 ) A čakať pri vydaní novej verzie iOS na untethered JB(tethered pre mňa veľmi obmedzujúci) je tiež nepohodlné.
26. decembra 2012 o 23:03 #341132raul
ModerátorZ uloz.to vies stiahnut filmy, cez app, napr buzz player. Na hesla pouzivam 1password.
26. decembra 2012 o 23:21 #341135bawy
Moderátortak ako raul vravi, iOS rieši veľa vecí, mám pocit že je jednozačne riešený ako silne personálne zariadenie, asi preto zatiaľ nie je možné viac userov, i keď verím že s hľadiska naprogramovania log screenu to musí byť otázkou chvíle..uvidíme čo prinesie budúcnosť verím, že skôr či neskôr to tam apple implementuje, ja najviac čakám na customized toggles pre notification center.
26. decembra 2012 o 23:32 #341136raul
ModerátorToogles skor ako users.. Ved ako by boli poriesene apps? Bolo by treba instalovat pre kazdeho user zvlast? Kolko by mal kazdy user miesta na disku? Pride mi to ako blbost – naco useri na ipade. Chvilku som mal tiez pocit, ze mi to je treba, ale uz je to prec. Kazdy nech ma vlastny ipad, alebo ipad mini :)
27. decembra 2012 o 0:14 #341139Lukáš Raynor Majer
Účastník (Participant)napr. taký rodinný iPad :-)
27. decembra 2012 o 3:37 #341145raul
Moderátortak to u mna funguje – a nie je dovod mat viac userov. Aplikacie tam ma kto chce ake chce, z facebooku sa odhlasujes, to plati aj pri gmaili atd.
27. decembra 2012 o 9:28 #341151odklizec
Účastník (Participant)Prave pro rodinne pouziti by to bylo idealni. Apps by samozrejme byly spolecne, jen data a loginy by se ukladaly per user. A samozrejme by bylo fajn, kdyby se nekterym uzivatelum (detem) dalo omezit nektere funkce, pripadne povolit jen nektere apps.
27. decembra 2012 o 15:41 #341180KoZi_piss
Účastník (Participant)Jak piše odklizeč,,, Hlavně Maily,FB,appstore, to vše je prostě nastaveno pro jednoho uživatele. Mam svoje 3 emaily v app Mail, rozhodně neodhlašuju ani Gmail, ani FB.. Pak postradá efetivnost všechny ty app.
Hlavně jak někdo spal neni nutnost, aby každej měl vyhraněné místo, může se to chovat dynamicky…
To same jako by stačili app pro všechny pouze s možností přepínat mezi sebou účty..Nic složitého, nic co už by neměli vymšelyný… Prostě jen přepracovat mac os x do verze na Ipad…
Takhle pro mě zařízení od apllu, přestavají být zajimavá. Dřív to pro mě byla jasná volba, ale teď už hledám alternativy.
Už i ten android začíná být provozu schopný a rozhodně není tak omezený… D8 se s ním pracovat.
Dřív jsem kupoval apple produkty kvůli softwaru, ale teď software hraje proti nim…
27. decembra 2012 o 18:33 #341198KoZi_piss
Účastník (Participant)dpcee uz, koupil jsem si na iPad tu vymr.anou aplikaci na hesla 1password a pak zjistim, že to pod windows nefunguje s mím primárním prohlížečem Opera.
Tak k čemu to kur.a je ? Už začínam být dnes vytočenej.. Smazanej HDD se zálohou, vyhozený peníze za tablet a aplikaci..
27. decembra 2012 o 21:28 #341239raul
Moderátordva krat meraj a raz rez :)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.