- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 3 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPad 2 :)
@mja Kde sa prosim ta objednavaju? McShark ma katastrofalny web, a ani za nic tam neviem najst nieco blizsie ako obrazok s variantmi a cenami. Telefonicky? Osobne? Mail?
Vdaka.
ja som im iba napisal na prvy mail, co som nasiel na stranke, pisal som si potom s tymto panom:
> McShark – Wolfgang Zwiauer wolfgang[ZAVINAC]mcshark[BODKA]at <
vyberies si aky typ chces, on ti vystavi fakturu, ktoru zaplatis, ja som poslal peniaze prevodom na ucet a mas rezervaciu hotovu, da sa samozrejme aj osobne v predajni... Minimum je 100Eur z ceny, da sa zaplatit aj rovno cely. Mne v piatok doobeda volali, ze ma bude cakat na predajni, vyzdvihnut ho bolo treba do pondelka. Pri samotnom prevzati stacilo povedat meno a doplatit zvysok..
EDIT:
Varianty a ceny, klasika. Biely/Cierny 16/32/64 WifiOnly/Wifi+3g., ceny ak sa nemylim od 499, za kazdy 'upgrade' +100 eur.
to je uz nasa starost. vieme to doniest neporusene nerozbalene za poplatok 20% z ceny produktu.
a este poznamka, v podtstate to neni za plnu cenu, kedze v USA je najlacnejsi za 499USD a u nas je 500E. Aj po pricitani tych 20% to vyjde lacnejsie.
feldsam: pokial je 20% vasa provizia, OK. Lenze musis ratat s tym ze cena na apple.com je bez tax (Dane) ktora je v kazdom state ina, cize tu este treba priratat, a takisto si treba uvedomit ze sice je v europe dostatelne iPad 2 16gb za 499, ale su tam dva roky zaruka, co v US je iba jeden rok…
ano, v skutocnosti mame proviziu len 13%, ale naco s tym zatazovat uzivatela, jednoducho si pripocita 20% a hotovo. Co sa tyka zaruky…aj tak o rok pride iPad3 a kazdy ho bude chciet :D alebo sa da dokupit apple care.