ipad 1 ano ci nie

Domov Diskusné Fóra Ostatné ipad 1 ano ci nie

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    fredo7
    Účastník

čawte zaujímalo by ma či má zmysel kupovat ipad 1 ked uz nepodporuje ios 8 že či sa bude dať ešte využívať aspoň z vaćšej časti koli podpore na app a chcel som sa spýtať ak mate na ipade skúsenosti z officom že čo naň vravíte či sa v nom dá pracovať bežne dokumenty a tak dakujem za odpovede

iPad 1 nepodporuje ani iOS 7, nekupoval by som, radšej iPad 2 keď už tak.

dfx
    Účastník

nie.

ma iba 256MB RAM

Jozef Remen
    Účastník

Nie, neoplati sa. Minimalne iPad 4, ale skor rovno iPad Air.

Ak na to nemas peniaze, naco chces tablet?

JFK.
    Účastník

iPad 1 nikdy :D

raul
    Moderátor

Velmi zalezi na to, na co to potrebujes… Ja som (sice uz dva roky dozadu) kupil dedovi iPad 1 a dodnes na to fici, youtube, skype, imessage, sachy a tak :)

Ak sa pripravis na to, ze nebudes moct mat najnovsi ios a apliakcie, tak je to normalne dobre funkcne zariadenie.

Ale na prehliadanie offciu – ano, ale na pracu asi uz moc nie…

ivaiva
    Účastník

Mám ešte 2x ipad 1 64 GB. Pre deti na pozeranie rozprávok a edu aplikácie.
    Apple ešte minulý rok vyrábal iPad 2 práve pre školy a väčšina edu aplikácií zostáva kompatibilná aj so systémom iOS 5.
    To je ale asi zároveň posledná možnosť ako tento iPad využiť.

Takmer všetky ostatné typy aplikácií už prešli na iOS 7 a vyšší. Dnes by som nič pod iPad Air nebral.

Počkaj do 16.10. Súčasný Pad Air pôjde cenou dole.

Martin

Ked už iPad, tak minimalne s čipom A7, nielen kvoli vyrazne vyssiemu vykonu, ale aj technologiam ako 64bit platforma, technologie ako Metal… Ale rozhodne počkaj par dni ako píše ivaiva

babo
    Účastník

iPad 1 bol v poho tak s iOS 3.1.2 alebo max 4. ten bol chudak predsa len pomaly. MS OFFICE ale naozaj tak na iPad 4 (mozno 3).

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.