IP 4 po IOS6 blbne

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software IP 4 po IOS6 blbne

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    zmija
    Účastník (Participant)

Ahojte. Dal som si new IOS6 a zacal mi blbnut tel.
    1: nedaju sa mi odosielat MMS, vsetko mam good nastavene nepomohol ani tvrdy restart, ani restart SIM cez OR
    2: nefunguje mi senzor na vypnutie displeja pri volani, vypinam si ho uchom stale :(
    3: chcel som si dat back up ale po urcitej dobe mi napise ze nemozno obnovit lebo sa vyskytla neznama chyba…

Neviete niekto dako HELP ?
    Dakujem

JFK.
    Účastník (Participant)

urob DFU restore

zmija
    Účastník (Participant)

To mi musis poradit ako lebo nie som az taky sikovny v tejto veci :) Dakujem

JFK.
    Účastník (Participant)

Attach the phone to the pc
    Turn the phone off
    Hold power and home together for *exactly* 10 seconds
    Release power but keep holding home until the pc beeps as a USB device is recognized.
    At no point will the display come on. Now your restore should work.

ja byť ty stiahnem si iOS manuálne napr. z http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
    a potom tam v itunes dáš alt a restore a vyberieš stiahnutý ipsw :)

zmija
    Účastník (Participant)

Dakujem skusim vyskusat :)

odklizec
    Účastník (Participant)

Jeste nez zacnes restorovat, zkus „reset network settings“ a kdyz nepomuze, reset all settings (General >> Reset). Ale bacha, ne „reset all content and settings“! To by jsi prisel o vsechna data ;)

zmija
    Účastník (Participant)

Takze ten prvy HELP nepomohol vobec :( znova vsetko je postarom. Hlavne ma sere ten senzor displeja. Chytim ten IP a j…..m ho do kanala :)

zmija
    Účastník (Participant)

odklizec skusim teraz tvoj :)

JFK.
    Účastník (Participant)

tak ak ti nepomohol DFU restore, nič iné ti nepomôže, lebo ak si spravíš takú pyramídu opráv a všetkého…tak DFU Restore je úplne hore, nič viac spraviť nemôžeš…
    DFU Restore + Set Up As A New je maximálne čo môžeš spraviť ty doma, ináč servis alebo si kúp nový.

zmija
    Účastník (Participant)

Takze po resete net s … mi ide posielat MMS, senzor stale nejde…. to tu nikto nema taky problem ? Ja som pred tym nemal….

JFK.
    Účastník (Participant)

MMS ti museli ísť aj po DFU Restore… ten restore spraví všetky resety, ktoré si tam vyberáš osobitne chápeš?

odklizec
    Účastník (Participant)

JFK: „MMS ti museli ísť aj po DFU Restore“
    Jedine v pripade, ze neudelal restore ze zalohy. Pokud po restore udelal load nejake zalohy, tak mu to beztak znovu nahodilo nejaky zly setting.

zmija:
    Predpokladam, ze jsi zkusil reset sitovych nastaveni? Zkusil bych teda reset vsech nastaveni. A pokud nepujde, tak holt servis.

JFK.
    Účastník (Participant)

tak hádam chlapec nerobil obnovu :D restore s obnovou je k ničomu :)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.