iOS 9.3 Iphone 6 64GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 9.3 Iphone 6 64GB

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Krankuš
    Účastník (Participant)

Po včerajšom update na iOS 9.3 mi začal vypadávať signál operátora (Telekom) a nedá sa nikam dovolať. Ani mne sa nikto nedovolá. SIM Karta je vymenená za novú. Pokrytím to nie je. Každá rada dobrá.

????
    Účastník (Participant)

:-)

JFK.
    Účastník (Participant)

Ale ja to už jebem, žiadne chyby neboli v tych beta verziách a teraz čo sa to celé zrazu rozpadáva….normalne nechapem.

robil si Reset Network Settings?? To sa robi ako prvé a veľa smiešnych problémov to vyrieši, pripadne DFU Restore keď si doma a máš čas na to.

nevracal by som sa hneď, to je len panika, 9.3 určite nemohol dojebať prijímanie signálu…

Krankuš
    Účastník (Participant)

Reset Network Setting bolo ako prvé čo som skúsil. Aj to priblbé akualizovanie pomocou i-tunes mrzlo. (Mám optiku) Asi mali zahltený server.

GasThan
    Účastník (Participant)

nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu….po aktualizacii na iOS 9.3 mi itunes nenacita iphone ked ho pripojim…da sa s tym nieco spravit ? …zakazdym ked pripojim telefon k PC tak sa telefon opyta ci povolit alebo nepovoli…dam povolit ale zobrasi sa mi len v PC ako zariadenie ale iTunes nic. za rady vopred DAKUJEM

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.