iOS 9.0.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 9.0.1

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Pribinacik
    Účastník (Participant)

Ahojte, mate uz niekto aktualizaciu iOS 9.0.1 nainstalovanu? Opravila tato aktualizacia niektore problemy co boli na iOS 9? Chcem si konecne aktualizaciu stiahnut ale nechcem riskovat nefunkcnost alebo komplikaciu. Ak mate niekto skusenost ci uz je to lepsie tak budem rad za kazdu pripomienku/nazor/postreh. Dakujem.

Mitho
    Účastník (Participant)

Pribinacik: a pytas sa konktretne na iOS 9.0.1 pre ake zariadenie? Ono je to dost podstatne upresnenie.
    … ale za mna: iPhone 5S – v pohode (sem-tam mensie zaseky), iPhone 6 – v pohode (spotlight trochu seka), iPad 4. gen. – zo zaciatku v pohode a zrazu jedna velka katastrofa, iPad nepouzitelny, t.j. downgrade na 8.4.1 cez DFU a je ako novy :-)
    Asi tolko!

Pribinacik
    Účastník (Participant)

Mitho: potrebujem to na iPhone6 a chcel by som vediet aj nejake realne udaje z praxe – rychlost, funkcnost, vydrz baterie,…

majdy
    Účastník (Participant)

Prakticky, keďže je to 9.0.1 je to úplne to isté ako 9.0 len opravili chyby spôsobené pri inštalácii a obnove, čiže len to najzásadnejšie pre fungovanie pri ojedinelých prípadoch, nečakaj žiadne iné zmeny v tak malom update, tuším aj veľkosť mal kolo 20 MB.

Zmeny čakaj až s 9.1.x a naozaj zlepšenie pri 9.2.x

mirogajdos3
    Účastník (Participant)

Za mna 9.0.1 bez problemov, bateria je na tom rozhodne lepsie. Jedine co som postrehol ze fotak sa spusta o nieco dlhsie nez na 8. Mam iPhone 6.

Pribinacik
    Účastník (Participant)

Som rad za kazdu informaciu/postreh lebo by som sa nechcel dostat do situacie ako pri update na iOS 8 kde som si odtrpel prve verzie. Pokial je zlepsenie vydrze baterky a ostatne veci sa nezhorsili tak do toho pojdem. Dufam ze mi bude fungovat normalne.

Pribinacik
    Účastník (Participant)

Este mi napadla jedna vec… ked urobin update na iOS 9 tak handoff budem musiet nastavovat nanovo alebo to bude hned automaticky fungovat dalej tak ako doteraz?

Mitho
    Účastník (Participant)

Pribinacik: Ako uz pise Majdy. Ale z mojich postrehov iPhone 6 (ako pracovny mobil): trochu slabsia vydrz baterky, naozaj len minimalne – prave teraz mam 69 h, 39 min – este 19% baterka. Funkcnost sa mi vobec nezmenila, t.j. nic mi po update neprestalo fungovat, akurat tie mensie zaseky pri spotlight, ale to vyladia v dalsom dufam. Ale ak teda chces mat naozaj dobry pocit, tak kludne pockaj na 9.1 a hadam budu takmer vsetky muchy fuc :-) … teda dufajme …

PK
    Účastník (Participant)

daj si tam rovno 9.0.2

????
    Účastník (Participant)

jedna otazka ohladom kalendara: ked si otvorim kalendar, prepnem na zobrazenie „mesiac“ a chcem pridat udalost tuknutim na den, nic sa nedeje – v predoslych major verziach iOS to oznacilo den a preplo zobrazenie na ten konkretny den.

dvojite poklepanie na den v mesacnom zobrazeni mi otvori pridanie novej udalosti. mate to tiez tak?

Pribinacik
    Účastník (Participant)

aka zmena/oprava prisla s verziou 9.0.2 ???

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.