iOS 8.1

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 11 years od Anonymný.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Zdravim, prave som nainstaloval iOS 8.1 konecne vratili Fotoaparat a Foto Stream do fotiek cital som ze tam ma byt aj prepinanie medzi 2G, 3G a LTE ale nejak to tam nevidim cim to moze byt… :D Pre nasu krajinu to nie je podporovane ?

eraserv6
    Účastník (Participant)
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

V prvom rade neviem, prečo zakladáš novú tému, keď tu už táto téma existuje. To za prvé. A za druhé, keby si tú tému objavil a preštudoval (má max 2-3 strany), tak by si sa dočítal, že to prepínanie 2,3,4G systém iOS 8.1 podporuje, žiaľ, je to Carrier update, čiže ho musí upraviť operátor. Jediní operátori, ktorí tak spravili boli Orange a O2. S tým O2 neviem na 100% ale Orange určite. Telekom, ktorí má paradoxne najväčšie pokrytie 4G siete na SK to nespravil a nechal pôvodný LTE prepínač. Ďalej by si sa dočítal, že viacerých to nasrdilo a volali na linku technickej podpory Telekomu, ktorá s tým údajne nič nemá a zvaľujú to za vinu spoločnosti Apple. Peace. :)

Eraserv6 ma predbehol. :(

scenic
    Účastník (Participant)

V o2-SK funguje prepínanie 2G-3G-4G

Anonymný
    Neaktívny

Telekom po vydani ios 8.1 tiez vydal aktualizaciu operatora na 18.1 ale ziadne prepinanie tam nie je.

Anonymný
    Neaktívny

scenic – jak to tam vyzera ?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.