Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 8.0.2
- Toto téma obsahuje 33 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 1 months od
Hurfo.
-
AutorPríspevky
-
29. septembra 2014 o 14:52 #391703
Jozef RemenÚčastník (Participant)Ja mam s iOS 8.0.2 iny problem – Photo stream a Notes konstantne pytaju iCloud heslo, vzdy po nejakej chvili. Musel som to vypnut v iCloud nastaveniach a je pokoj. Deje sa to este niekomu?
29. septembra 2014 o 15:51 #391708
JFK.Účastník (Participant)Mne pýtali iCloud heslo niečo neznáme, neviem co to bolo, proste mi vyskočilo že mám zadať heslo kedykoľvek, spravilo to asi 10 krát.
Teraz to prestalo …tak neviem co to bolo/je …. ?!29. septembra 2014 o 16:23 #391711
zmijaÚčastník (Participant)Mam iPad2 wifi. Ide to tak pomaly ze mam zakazdym chut ho zlomit a to som nikdy nemal :))))
29. septembra 2014 o 16:44 #391712
Jozef RemenÚčastník (Participant)No ono uz na iPad 2 davat iOS 7 bola somarina, iOS 8 uz musi byt totalna katastrofa.
Je pravda, ze mozeme byt radi, ze Apple vydava updaty aj na taketo stare zariadenia, ale niekedy by mali povedat radsej nie a nic nedavat. Z pouzitelneho zariadenia urobi najposlednejsi iOS co na tom moze bezat uplne nepouzitelny sunt. Vid iOS 7 na iPhone 4 (ale ok, s 7.1 sa da), alebo lepsie – iOS 4 na iPade 1.
29. septembra 2014 o 16:46 #391713Lukáš Raynor Majer
Účastník (Participant)ako sa dostanem k photostreamu?
29. septembra 2014 o 17:19 #391715
iginoÚčastník (Participant)Neviem prečo ale začína sa mi páčiť plynulosť systému Blackberry 10. Konkrétne moju 4S by som za Q10 vymenil hneď. Áno, tu na tomto fóre kacírska to myšlienka, no mne tak ako mnohým z vás chýba plynulosť iOS6 a v počítačoch Snow Leopard. Jednoducho bol môj najobľúbenejší systém. Nezažil som síce staršie systémy, ale od roku 2006 som presedlal na jabĺčko a s radosťou sledoval ako je každý ďalší systém odladenejší a rýchlejší. Aktuálny fešák Maverick nevie ani uložiť prílohu z mailu. Na to som prišiel náhodou… :-(
29. septembra 2014 o 17:46 #391720
vlado_bbÚčastník (Participant)igino: pouzivam Mavericks a prilohy s mailov (Mail.app) ukladam bez problemov, akeho klienta pouzivas?
29. septembra 2014 o 20:36 #391735
iginoÚčastník (Participant)vlado_bb: Mail.app. Ak dám uložiť prílohu do adresára „Downloads“ priamo z kontextového menu, tak OK. Ak však dám uložiť niekam inam, tak sa tvári, že OK, ale v danom adresári ten súbor bohužiaľ nie je. Jednoducho ho neuloží. Netuším prečo.
29. septembra 2014 o 21:11 #391739
vlado_bbÚčastník (Participant)tak neviem, teraz som skusil dat jeden subor z Mail.app na Desktop a je tam … Aj kdesi do hlbky adresarovej struktury a tiez v poriadku.
29. septembra 2014 o 21:24 #391741
mcmatejÚčastník (Participant)igino: moj druhy telefon je prave BlackBerry Q10 – ta klavesnica je proste super… …ked pises, system je rovnako super… …pokym nepotrebujes appku. Je to super komunikacna masinka na pisanie a telefonovanie, ale potrebujes nieco naskenovat-ziadna apka na scanner (a fotky su tiez dost zle), potrebujes viber? – ziadny viber, potrebujes appku z banky? – ziadna appka, potrebujes navigaciu?- tak si ju dokup zvlast ako samostatne zariadenie a zoznam pokracuje.. To su moje postrehy z realneho pouzivania, je to velmi dobry telefon pokym od neho nechces nieco viac. Mam iP5S a Q10 a bobulu nosim len v taske a zdvihnem telefonat ked sa niekto z prace pomyli a vytoci sluzobne cislo miesto mojho osobneho…
29. septembra 2014 o 21:26 #391742
HurfoÚčastník (Participant)igino: Premyslaj ale dlho. Mam iP 5 a BB Q5 a hoci je ten system svizny chyba mu logika. Nastavenia su poriadny chaos a software po poslednej aktualizacii blbne neskutocne. Aplikacie na BB10 sice su aj ked ich je malo ale ked mas Q5 alebo Q10 tak prides na to ze z toho mala je 1/10 dostupna na stvorcovy display.
Zhrniem ti to: Mail aj napriek tomu ze ma display 720×720 bodov nikdy nezobrazi na celu sirku.
Prehliadac je na prd. Deezer posobi ako 3 alfa verzia z 94 roku. Mapy su zle a google neexistuju. Hangout ide len cez Talk a ten je hrozny a nepamata si nic. Takze telefon s klavesnicou na pisanie nepouzivam :-D Baterka ale drzia aj 2 dni. Ma pamatove karty ale fotak je slabsi. A NFC som doteraz ani raz nepouzil neviem vobec co s nim naco to tam je.29. septembra 2014 o 21:32 #391743
iginoÚčastník (Participant)mcmatej, hufro: vďaka za skúsenosti, chalani. Ja iPhone používam na SMS, volania a hudbu. Jasné, že poznámky, úlohy a podobne. Pracovnú Sim-ku mám v BB 9230 a počúvam na ňom hudbu. Subjektívne mám totiž pocit, že zvuk je plnší ako na iP4S.
30. septembra 2014 o 9:05 #391759
HurfoÚčastník (Participant)Tak trosku doladim vcerajsiu odpoved nahodil som totiz este nevydany system 10.3.0.738 a mnohe sa zlepsilo.
Pribudla moznost diktovania aj v SK, Mail sa po novom (mozno som to predtym nenasiel) da prisposobit obrazovke. V zozname aplikacii je mriezka 5×3 (povodne 4×3). Vo fotkach pribudol nahlad cez story maker. Design sa zmenil celkom dost ale co je najhlavnejsie tak pribul Amazon Store a teda moznost priamo instalovat appky odtial. Takze mi pribudlo Waze, Wunderlist a dalsie appky ktore mi chybali. BB Passport preto moze este zamiesat kartami.
Co je hlavne robim to z vlastneho zaujmu a chuti testovat na rozdiel od Apple ktory ma miliony predanych mobilov, miliony vyvojarov a testerov a aj tak nieje schopny dotiahnut veci do konca a testujeme to chtiac nechtiac vsetci.30. septembra 2014 o 10:07 #391770
HurfoÚčastník (Participant)Scenic: dnes som otestoval bluetooth cez originál škoda rádio (fabia) a vsetko ide ako má telefon sa připojil hned dokonca mám pocit že to sekundove zdrzanie co bolo už nieje. Ale skratka zavolat prijat hovor aj prehravanie funguje. Chyba bude u teba. Ešte doplnim ze som testoval IP 5 8.0.2
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.