iOS 8.0.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 8.0.2

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    mcmatej
    Účastník (Participant)

Partia,
    Ake mate dojmy z poslednej aktualizacie, odstranili sa Vase problemy?

jigga1411
    Účastník (Participant)

To ti bude kazdy vediet povedat podla mna tak najskor zajtra. Ked uvidim ako sa upravila vydrz baterky, padanie aplikacii a dvihanie hovorov.

scenic
    Účastník (Participant)

Ja ti to poviem aj hned teraz:
    -BT HF v Skoda Octavia mi stale nejde (original sada), pred tym ziadne problemy neboli, teda po iOS 7.1.2 vratane.
    -Baterka mi ubuda ako zadarmo, za hodinnu cca8-10% pri beznom pouzivani. Kamos nema data a tel mu vydrzi max den a pol.
    EDIT:
    -Ano presne tak ako pise dalsi prispevok, to co som nezansal na androide (dvihnutie a zlozenie hovoru trva moc dlho) sa teraz prejavuje v iOS8

mmfoto
    Účastník (Participant)

Co sa tyka dvihania hovorov, tak po zdvihnuti hovoru stale zazvoni este pri prilozeni k uchu…

mcmatej
    Účastník (Participant)

takze, ked mam este stale 7.1.2 som stastny clovek a nemusim vymyslat?

Sharky
    Účastník (Participant)

stastny clovek by si bol keby si mal iOS 6. :)

mcmatej
    Účastník (Participant)

na tyzdnovom 5S by som to tazko docielil…

m-a
    Účastník (Participant)

Rozhodne nic nestratis tym, ze pockas na dalsi update (8.0.3, 8.1., cokolvek co pride neskor). Zjavne nieco nezvladaju.
    Lutujem, ze som updatol ip5 na 8.0 – zda sa mi, ze telefon reaguje s vacsim oneskorenim ako 7.1.2.

JFK.
    Účastník (Participant)

to dvíhanie hovorov aj vytáčanie je priam úbohe… :) len toľko odomňa
    mám 5S a čakam :D dik apple

Sharky
    Účastník (Participant)

Beriem spat na 5s iOS 6 asi ani nebolo. Ja len ze mam na 4s iOS 6 a to mi úplne vyhovuje. Mal som na starom iPhone 4 aj iOS 7 ale vôbec mi nesadlo neviem prečo. Ale lagy som nemal žiadne. Jediná nevýhoda je ze nejake appky uz vyžadujú iOS 7 ale ja niesom az tak náročný užívateľ. Môj cieľ je si kúpiť iPhone 5 s iOS 6 a mat ho az kým sa nerozpadne len taky kúsok je dnes uz ťažko nájsť. Kamarát ma taky cakam kedy ho bude predávať. :D

mcmatej
    Účastník (Participant)

Sharky: a ma to vyznam, ked ako sam tvrdis, ze tvoje appky uz ios6 nepodporuju? Nie je lepsie ist mozno cestou 5s s ios7?

JFK.
    Účastník (Participant)

Sharky, to nerob, však budeš gádžo s iOS 6, to aj moje blond kamošky majú aspoň voláky 7+

re88ne
    Účastník (Participant)

Akoze toto co posledne dni zazivam s iPhonom je vrchol ! Som maximalne vytoceny a silno uvazujem o zmene !
    Ide to len k horsiemu … Vcera sa mi dostala do ruk Nokia Lumia (nejaka z vyssich rad) a som maximalne milo prekvapeny …
    Samozrejme na OS X nedam nikdy dopustit :)

Sharky
    Účastník (Participant)

McMatej tie appky co potrebujem uz v mobile mam a fachcia. Jedna internet banking, jedna na sport s GPS, nejake hry, na fotky, internet radia atd. A ako gadzo sa necítim, gadzo si dá praveze všetko hned do mobilu a potom nadáva ako tu vidím často. Ja len mam co mi vyhovuje, pri predaji novému majiteľovi tam dám iOS 8. Samozrejme netvrdim ze iOS 7 alebo 8 je horší, ale jednoducho mi nevyhovuje a ta biela farba všade…

mcmatej
    Účastník (Participant)

Sharky: v tom pripade ok, proti gustu ziaden disputat ;) ja to osobne nejak neriesim ten vzhlad, no po skusenostiach neinstalujem hned prvy ios a pockam na recenzie, takze zatial si nechavam tu 7cku. Potrebujem aby mi telefon fungoval.
    Inak suhlasim s nazormi, ze v poslednej dobe im „ide“, je to vsak mozne aj tym, ze ten ios je uz cim dalej tym komplikovanejsi a tak vznika viac moznosti kde sa to moze po*rat.
    Obavam sa, ze ked sa ios dostane na uroven androidu (bude mrznut a nebude stabilny a bezpecny) tak moze, pre mna ako aj inych, stratit vyznam ho pouzivat. Ja pouzivam ifon len koli tomu, ze mam rad ked veci funguju, a ifon funguje, ziadne zaseky alebo zdrzania, ked to vsak prestane fungovat ja a asi aj vela inych bude hladat nahradu..

hatto
    Účastník (Participant)

mcmatej: vyhodou ios je to ze je urceny len pre konkretny hardware a preto moze byt lepsie optimalizovany a stabilnejsi ako android, ktory je na vsetky mozne konfiguracie (cpu,ram,grafika) a plus si ho kazda znacka customizuje. rovnako os x a windows. len ci to tak ostane aj nadalej…

slavozv
    Účastník (Participant)

mal by som otazku na ludi co maju iP4S a presli na iOS 8 (8.0.2) aka je odozva na system ci sa to spomalilo (malo-vela), ako je to s baterkou – vydrz, pripadne ine problemy
    Ma ho dcera a kvoli niektorym ficuram iOS8 by chcela updatnut, len nevie aky bude vysledok. Ja iP5 a spokojnost. Dakujem za reakcie na zaklade vlastnej skusenosti

Harris606
    Účastník (Participant)

Ja som dal do iPhone 4s iOS 8 nemal som s tým extra problem ale reakcie boli pomalšie este som stihol dat späť sedmičku, neupdatovat ja odporučam čakať tie pomalé odozvy začnú časom liesť na nervy a to dosť a neviem vlastne či to aj bude doriešené vzhladom na slabší hadware dúfajme ,že ano !!! Ale počkajme a uvidí sa ako slepý povedal .

slavozv
    Účastník (Participant)

dakujem Harris

MikeSWK
    Účastník (Participant)

Tento novy IOS 8.0.2 ma pekne zere . Je mozne aby mi nesiel BT v aute ale absolutne ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.