[iOS 7] Individuálne nastavenia vibrácií

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes [iOS 7] Individuálne nastavenia vibrácií

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Glog
    Účastník (Participant)

Dúfam, že aspoň raz mi tu už pomôžete, pretože anglické fóra sú zaplavené podobnými otázkami a nechce sa mi tam registrovať.

V iOS 7 mi vadí, že napríklad Messages oznamuje nové správy vibrovaním aj počas aktivity v konverzácii – chcem to vypnúť, prípadne nastaviť vlastný vibračný signál, ale nič iné nemeniť.

Cez Notification Centre –> Messages –> Alert Sound –> Vibration som si definoval vlastný vibračný signál, ktorý funguje v prípade, že som mimo aplikácie Messages a upozorňuje ma notifikáciou. Keď však aplikáciu zapnem (som v nej, ak chcete), vibruje klasicky.

Pochopiteľne, nečakám úpravu cez nastavenie Notification Centre, avšak neviem to nájsť nikde inde. Zmenil som to aj v Sounds –> Text Tone, ale bez efektu.

Čo s tým?

iMartin
    Účastník (Participant)

Nič, to nezmeníš.

Glog
    Účastník (Participant)

Tak to je teda šmejdový dizajn. Celé nastavenie stráca význam. Steve by také zlyhanie nedopustil! :-D

Našiel som už aj nejaké anglické diskusie – zdá sa, že to bolo nahlásené ako bug ešte v októbri minulého roka.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.