ios 7 blokacia. restore ios6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ios 7 blokacia. restore ios6

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Mishinko
    Účastník

Ja lama som sa pustil cez jendu stranku na aktualizaciu mojho iphone na system ios7 samozrejme, stiahol som si to a nainstaloval a teraz problem. niesom regovani apple developer a tak som sa rychlo regol a zaplatil ale to trva dlho a neviem sa spet resetnut na ios 6. prosim poradte mi co robit. ak pomoze zaplatim..

mayoxy
    Účastník

najjednoduchsie riesenie je dotiahnut to na ten ios 7.

bakosmi
    Účastník

stiahni 6.1.3 pre tvoj telefon, kedze ho apple stale podpisuje tak nie je ziadny problem,
    v itunes kliknes shift+restore a vyberies subor so 6kou…

Mishinko
    Účastník

problemom je ze ked napojim iphone na itunes tak mam taku plochu kde nemam ziadne mozne nastavenia v itunues. mam tam napisane:
    We’re sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
    Please try again later, or contact customer care.

a tu sa neviem pohnut

iFiko
    Účastník

DFU

miko99x
    Účastník

najdi si na nete ako dostat iphone do DFU modu, ako pise iFiko, prip. rovno navod, ako restornut iphone, je tam toho dost na nete, mne uz s tym tiez raz pomoli :)

magero
    Účastník

Aktualizuj iTunes na najnovsiu verziu, vypni phone, pripoj ku kompu. Stlac naraz home+power button, po 10 sekundach pusti power button a home este drz 3 sekundy. phone nabehne do DFU modu. potom podrz alt (mac) alebo shift (pc) a stlac restore, potom vyber subor s iOS 6.1.3 (ten subor musi byt presne na tvoj typ iPhonu) a mas to. vela stastia ☻

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.