iOS 7 bez DEV uctu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 7 bez DEV uctu

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

Moja rada: urcite by som ti neodporucal nahadzovat oficialny nerealasenuty ios, ak nie si developer (a aj to len v niektorych pripadoch). Ak sa predsa len pre update rozhodnes(link vyssie), urcite si pred tym zazalohuj svoj iphone a ano, vo vynimocnych pripadoch sa skutocne moze stat, ze si pokazis iphone. Aj ked je to nepravdepodobne. Este raz, par tyzdnov pockaj a budes to mat easy oficialnov cestou – aj v tom priapde vsak sprav update!

Chcel som tuto temu automaticky zmazat, ale radsej Rada c.2, mozno to bude mat lepsi ucinok: zlepsi, prosim, svoje spravanie – to, ci je tvoja tema zbytocna ale nie, je nepodstatne, to nechcem riesit (niektori si dokazu najst na google vsetko, niektori holt nic, ale treba ich k tomu motivovat,prispieva to k vseobecnemu prehladu a rozbovu osobnej inteligencie :) ), ale reagovat sa da rozne. Skus sa nabuduce pred pisanim prispevku zamysliet, nikto ti tu nechce ublizit :)

Pred tym, nez sa niekto bude navazat do odklizeca, chcel by som podotknut, ze ten pan tu poradil omnoho viacerym ludom, nez si dokazete predstavit a naozaj v omnoho zavaznejsich temach. Dokonca, dovolim si povedat, jeho rada (ak by bola citatelom, ktoremu bola urcena interpretovana spravne) bola velmi podstatna: ak si nevies odpovedat na take otazky, ako ti mozeme zodpovedne poradit, ano chod urobit update a takto? Nie je v tomto pripade hodnotnejsia rada: radsej sa do toho nepustaj????

Martin1982
    Účastník (Participant)

@raul
    dam na radu . Dakujem

Martin1982
    Účastník (Participant)

@raul

//Chcel som tuto temu automaticky zmazat, ale radsej Rada c.2, mozno to bude mat lepsi ucinok: zlepsi, prosim, svoje spravanie – to, ci je tvoja tema zbytocna ale nie, je nepodstatne, to nechcem riesit (niektori si dokazu najst na google vsetko, niektori holt nic, ale treba ich k tomu motivovat,prispieva to k vseobecnemu prehladu a rozbovu osobnej inteligencie :) ), ale reagovat sa da rozne. Skus sa nabuduce pred pisanim prispevku zamysliet, nikto ti tu nechce ublizit :) //

Obavam sa, ze si ma absolutne nepochopil..Pekny zvysok vikendu

majdy
    Účastník (Participant)

Martin, nenahnevaj sa ale majú pravdu. Tá BETA aj keď je stabilnejšia a už v celku by sa dalo povedať použiteľná je stále len beta a je tak určena pre vývojárov.

Načo si komplikuješ život niečim čo nevieš? Ak tú betu skutočne chceš, tak ak si to vieš urobiť na vlastné riziko a zodpovednosť, nahodíš si ju tam, a je tvoja vec či spravíš zálohu alebo nie, no nerobiť zálohu pri niečom takom, naviac keď sa jedná o verziu BETA je trošku nelogické, no nie? Skús sa nad tým zamyslieť. A ak tú betu chceš a nevieš ako na ňu, tak sa pozrieš na goole, youtube, macblog, kde je mnoho návodov aj pre začiatočníkov…

Fórum je na riešenie zložitejších problémov, chýb, atď… Nie na riešenie toho ako si nahodiť BETU iOS 7 aj keď to nieje oficiálne. Tak sa nečuduj príspevkom aké si dostal. A rady ako nedávaj si to sú na mieste ak s tým nemáš skúsenosti, čiže si nič podobné ešte nerobil a niesi schopný si to nájsť ani na google. Určite si dobrý v iných veciach kde my zaostávame, nikto ťa neponižuje teraz, neber to ako narážku, len ako radu.

Neviem čo je to za trend dávať si BETA verzie.
    Je leto, užívaj si slnko, choď si večer zahrať futbal, alebo vybehni na kofolu, či pivo… Neverím, že sa nedá počkať a vydržať ešte pár týždňov na oficiálny štart, kde to bude funkčné na 99% (snáď). Určite by si to zvládol a nič by sa ti nestalo…

Keep Calm a pekný zvyšok nedeľného večera aj tebe (ak sa mám lúčiť v takomto štýle).

Martin1982
    Účastník (Participant)

@majdy
    Dakujem za nazor!
    Co sa tyka Bety, cakam na official a neinstalujem, bola chyba sa nad tym zamyslat..

howoarang
    Účastník (Participant)

Ale sa to tu drbka vychovnymi prispevkami. Poprosim Admina, nech si najde cas a premaze to tu. Lebo takých tem je tu vela, kde je 10 prispevkou a len 1 je k veci.

Lens
    Účastník (Participant)

Toto su vacsie bomby ako komentare na sme.

fanthomas4
    Účastník (Participant)

keď sa tu už spomínajú vtipné diskusie, toto som objavil na živé.sk :D

Ako sa blížili vnučkine narodeniny, tak stará mama čoraz viac uvažovala čo jej kúpi. Najprv chcela kúpiť čiapočku, nech neprechladne, ale hneď na to si spomenula, že čiapočku už má. A akú peknú, červenú. Košík jej už tiež darovala. Veď nech sa jej ľahšie nosia veci, keď ide k babke na návštevu. Ako tak dumala, tak jej zrazu napadlo, že keď už toľko chodí ku nej do lesa, tak jej kúpi telefón.
    A nie hocijaký, taký onen smartphone, nech tam má mapy, aby sa nestratila. A k tomu aj prídavnú baterku, aby sa jej v lese nevybil, keď už bude to oné GPS používať.
    Stará mama tak kúpila android, vraj je najlepší. Povedala teta v obchode. Tak jej ho poslala, že keď nabudúce pôjde ku nej, môže ho už použiť. Vnučka teda potešená vzala svoj android, zapla google maps a išla. Vnučka ale nevedela, že trasu si treba načítať. Keď vošla do lesa, signál padol a online mapa už neukázala nič. A čo bolo najhoršie, bola na mieste, ktoré nepoznala.
    Zrazu vybehol vĺčik z lesa, že reku jej pomôže. Ale vnučka nebola hlúpa, babka jej v smartphone nechala nainštalovať červena.čiapočka.apk a teda vedela čo robiť. Postupovala presne podľa pokynov v aplikácií, vĺčka skoro oklamala. A keď už ho skoro mala, aplikácia spadla. Rýchlo chcela zapnúť znova, ale launcher sa reštartoval, zrazu prestal reagovať na dotyk. Nemala na výber, vybrala svoj smart, že sa bude brániť násilím. Nebol to žiaden maličký telefón. Ale samsung galaxy mega. Tresla ho po hlave, ale plast sa rozpadol. Chcela mu tresnúť druhú, ale telefón bol tak deravý, že to nepomohlo. Nakoniec ju zožral.
    Hovorí sa, že vĺčok použil nejakú dieru v systéme, aby ju zaviedol k sebe do hlbokého lesa, kde ani signál nie je. Ťažko povedať či je to pravda, v diskusiách na internete ľudia vraj hovoria, že sú to nezmysli, a android je super. A vĺčok, predsa nebol žiaden Root.

Io (:
    Účastník (Participant)

:DDDD

magero
    Účastník (Participant)

super flame :) lepsie citanie ako novy cas :))))

eraserv6
    Účastník (Participant)

TOP su aj tak diskusie na dsl.sk :-)

howoarang
    Účastník (Participant)

fanthomas4 posli mi viacej takýchto príbehov :D:D:D

fanthomas4
    Účastník (Participant)

@haworang mohli by sme vytvoriť nejakú diskusiu, kde by kopírovali také príspevky :D každopádne v poslednej dobe čítam viacej diskusie ako články, lebo to fakt stojí za to :D

bakosmi
    Účastník (Participant)

moja odpoved je ano

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.