Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS 7 bez DEV uctu
- Toto téma obsahuje 33 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 2 months od
bakosmi.
-
AutorPríspevky
-
17. augusta 2013 o 16:24 #95501
Martin1982Účastník (Participant)Caute :)
Zlakala ma aktualizacia na iOS 7 :D
Chcem Vas poprosim, je poptrebne iPhone zalohovat pred aktualizaciou? nemam DEV ucet a neviem ci tym neriskujem znefuncnenie celeho telefonu..Mozete mi poradit??
Dakujem17. augusta 2013 o 17:06 #361431
Martin1982Účastník (Participant)Zas mi nemusite tolki radit ..:DD
17. augusta 2013 o 17:45 #361434
Martin1982Účastník (Participant)prosim lock a VDAKA ZA RADY!
17. augusta 2013 o 17:48 #361435
odklizecÚčastník (Participant)Kdyz musis klast takove otazky a nejsi ani schopen pouzit google, dobre ti radim, vyprdni se na to a pockej si na oficialni release. Coz ti ale asi moc nepomuze, kdyz nemas jasno, jestli delat pred updatem zalohu :)
17. augusta 2013 o 18:04 #361439
Martin1982Účastník (Participant)@odklizec
co konkretne je na tej otazke zle, nepochiopitelne, nevhodne ??? Napadlo ta -VAS ze na google je kopec otvorenych for na ktorych hovori 5 ludi za a 5 ludi proti!?
Normalne som sa Vas spytal na radu a ani jeden z Vas nebol schopny sa vyjadrit! a tak to je tu zo vsetkym. Kopec sprostych kecov, ziadne regulerne rady a Vy odpovedate akurat tak na otazky typu: ,,ake hodinky by ste mi odporucili,, ako to tu napisal jeden z nas pred casom !!!!to co je za tema na macblogu??????????
Tam ste sa predbiehali z odpovedami.. CHODTE DO RITI!!!!
Percento z VAS a to su vynimky je schopnych pomoct, resp poradit postup pri rieseni problemu bez kecov.A urobia to radi, pretoze nevedia, kedy budu tu pomoc potrebovat sami. Zvysok z Vas abslolutne nepouzitelni! Myslim si, ze ten kto tuto stranku zakladal urobil kus dobrej prace, a vacsina z Vas mu tu z toho spravila smetisko!
Admina ziadam nech ma z tohoto bordelu odhlasi zruseniem mojho konta!
Dakujem17. augusta 2013 o 18:23 #361440
FilipHreusÚčastník (Participant)1. Prečo si myslíš že to na tom to fóre bude iné. Každý má predsa svoj názor. Bez developerskeho účtu ti iOS 7 v iPhone nemá čo hľadať( oficiálne ) vždy riskuješ že niečo posereš. Ako aj pri jailbreaku.
2. Ten tvoj prístup je… Neviem to ani definovať. Posielať tu niekoho do riti??? Ako nič v zlom ale nie každý sedí 24 hod online na nete. Ty si začal tému a do pól hodiny si bol nasraný že ti nikto neodpisuje!!! Niektorý tu čakajú na radu aj deň-dva. Aj keď je niekto na fóre a začal v tom čase nejakú tému, to neznamená že je schopný ti poradiť !!!
17. augusta 2013 o 18:29 #361441
Martin1982Účastník (Participant)@FilipHreus
1/ VAZNE???? v com skvie Tvoja rada vazeny Filip Hreus??????
2/ moj pristup je…???? je co? nevhodny, sprosty, vulgarny, arogantny alebo priamy a otvoreny ?? aky???
3/ Ty si prave ta vzorka nepouzitelnych.. Z celeho Tvojho prispevku som nepouzil pre vyriesenie svojho a mozno aj problemu inych absolutne nic!
4/ Kolky z Vas si tu myslia presne to iste co ja a nenapisu to tu!? Preco, lebo sa boja ze im uz nikto nikdy neporadi??
..este raz CHODTE DO RITI na cele s Tebou Filip a stymi Tvojimi moralistickymi kecami o nicom !17. augusta 2013 o 18:44 #361442
jigga1411Účastník (Participant)Urcite zalohuj predtym ako nahodis a skus si potom nerobit dalsie zalohy aby sa ti ta posledna este pod iOS6 neprepisala ako sa to stalo mne a prisiel som o rok a pol dat. Ja som si Betu dal a neskor som urobil downgrade myslim ze to bolo vcelku napouzitelne a treba pockat na GM alebo officialnu verziu.
Musim sa vsak pridat k nazoru ostatnych ludi, ci si naozaj myslis ze ked je vonku leto a 33 stupnov tak niekto sedi doma pri pocitaci a caka kedy sa vytvori nova tema.
17. augusta 2013 o 18:56 #361445
Martin1982Účastník (Participant)dakujem
17. augusta 2013 o 18:56 #361446
FilipHreusÚčastník (Participant)Hahaha :D no ja mrem…
Počúvaj, ak máš nejaké komplexy tak si daj facku a zavri sa do špajze. Ja ti serem na moralistické kecy!!!
Prečo by sa tu mal niekto báť niečo napísať??? Počúvaš sa??? Veď mi môže byť jedno čo si o o mne myslí nejaký chuj za monitorom na opačnej strane Slovenska, ktorého ani nepoznám.Aký je tvoj prístup?? No tvoj prístup je jebnutý. Ani priami a ani otvorený.
Ale tak ok. Ak chceš niečo k téme tak:
1. Poznáš Google? Skús to použiť. Celkom šikovná vec ktorá ti zaberie menej času ako vytváranie témy na tomto fóre.A áno ak nechceš prísť o údaje tak áno zálohuj si dáta. Áno môže sa niečo posrať pri neoficiálnom update. Robíš to na vlastnú zodpovednosť.
Ako sorry ale nemáš kúštek zdravého rozumu??? Ja tiež niesom developer iOS 7 mám už od prvej bety ale takúto ko**tinu mi nenapadlo sa spýtať.
Sorry za vulgarizmy no nedalo mi to. Môžete ma zato teraz ukrižovať no je to môj názor :D
17. augusta 2013 o 18:59 #361447
Martin1982Účastník (Participant)vidim, ze si sa prebral k zivotu a konecne si pochopil..
Za niektore vety, ktore vnimam tak ze si chcel poradit Ti dakujem.
Ostatne bez commentu..17. augusta 2013 o 19:36 #361450
odklizecÚčastník (Participant)Predne, tvuj pristup je prudce vtipny. Napises post a uz za pul hodiny druhy, kde se „divis“, ze ti jeste nikdo neporadil a za dalsi pulhodku rovnou vybuchujes, jak na tebe vsichni serou. Clovece oznamim ti novinu. Stredem nasi galaxie je slunce, ne ty. Ano, tvuj dotaz je tezce naivni, ba primo urazlivy. Ani si se nenamahal prohledat toto forum, ne to jeste pouzit google. A pokud jsi nepochopil jak se instaluje beta a komu je urcena, tak to je tvuj problem. Nezalohujes? Taky tvuj problem. Muzes si neco posrat? Samozrejme a nemusis instalovat ani dev. betu. Dalsi novina pro tebe… Bez zalohy je pekna hovadina delat byt i Applem releasnuty verejny update. Bud jsi jeste zaden update nedelal, nebo primo ignorujes co ti pred updatem radi Apple. A v tom pripade komu neni rady…
17. augusta 2013 o 20:21 #361454
mathykÚčastník (Participant)skús tento link, je tam ešte beta 5, ale mne funguje bez zaváhavia….
http://www.evad3rs.net/2013/06/install-ios-7-without-developer-account.html
17. augusta 2013 o 20:29 #361455
LensÚčastník (Participant)1982…Chlapeček brečí…
17. augusta 2013 o 21:03 #361459
GabriellooÚčastník (Participant)Arogancia niektorych ludi ma na tomto fore neprekvapila uz par rokov dozadu. Na Slovensku staci ze clovek dostane v robote intel pentium II a uz je majster sveta. Padne otazka a tradicna dementna slovenska mentalita je nadavat naco niekto otvoril temu.
Martin1982- chapem ta. Ale musim dodat ze to tu byvalo aj horsie. Dnes su tradicni slovenski mudrlanti aktivni aj na zahranicnych forach kde len upevnuju stereotypy- viz f1sport.autorevue.cz a podobne.
Na druhej strane, pomoz si sam a aj boh ti pomoze. Ale na Slovensku az za priplatok a 33eurovy kolok! Pozor nezabudat! (Sarkazmus pre nechapavych)
Prajem Vsetkym pekny vecer!
17. augusta 2013 o 21:10 #361460
GabriellooÚčastník (Participant)Odklizec- Dobry vecer pane. Prosim jedno velky pivo vole a k tomu gulas nebod tady zdechnu. A teraz vazne. Mozno mas pocit ze si tu na vychovavanie ludi ale nato sa treba prihlasit na zakladnej skole a robit asistenta vychovavatela. Ak mas pocit ze potrebujes nieco komentovat tak bez na iDnes a komentuj si cesku vladu. Nasa slovenska stoji za prd ale tebe to moze pomoct sa vyventilovat. Ocividne to potrebujes.
Inak ti prajem pekny vecer a ak mas problem ze si tykame tak si s tym zacal sam ked si reagoval na Martina1982. Ocividne na teba doma nemali dost casu.
Prajem ti pekny vecer!
17. augusta 2013 o 21:12 #361461
Martin1982Účastník (Participant)dakujem
17. augusta 2013 o 21:13 #361462
Martin1982Účastník (Participant)dalsi borec-skupinka nepouzitelnych..
17. augusta 2013 o 21:39 #361469
Martin1982Účastník (Participant)Vies, mozno som bol o trochu viac emotivne rozbehnuty, ale podobne persony ako ,,pan,, Hreus, Odklizec a tymto podobna skupinka ma tazko irituju..
Podobnych kecalkov je tu 80% a mna len mrzi, ze tito majistri ovplyvnuju mozno aj buduce otazky tych, ktory by sa mozno opytali, len maju obavu aby ich tu hned podobne individua neodpisali..
Divim sa, ze si moderator s nimi neurobi poriadok.
Medzi nami je kopec sikovnych ludi, ktory su vynimocni vo svojich ,,oboroch,, a myslim si, ze keby ostatni potrebovali konzultaciu alebo pomoc, jasne, pomozu a dokonca aj velmi radi!!!
Toto je forum o uzasnej znacke!! a namiesto toho, aby sa tu nadsenci otvorene bavili o tom comu je tato page venovana, snazia sa tu ,,narod,, vychovavat a urcovat pravidla naco sa mozeme pytat a naco nie, lebo to oni vyhodnotili ako nevhodne..
Nechcem sa tu ,,rozkrikovat,, o to mi vobec neslo, verejne som mozno len otvoril diskusiu a nech sa kazdy vyjadri..
Nemam problem s tym, ze ma poslete do prdele, serie ma, ze s tym co som tu otvoril ma vela diskutujucich problem a nik sa nevyjadri, lebo by ich skupinka ,,vychovavatelov,, zmietla..
A cez to vsetko sa tu najde @mathyk, @jigga1411 a mozno aj dalsi, ktory seru nato co sa tu deje, mozno aj ticho suhlasia, a daju mi link pripadne svoje rady aby mi pomohli!!!!
O takychto ludoch je toto forum..
Ostatny, kludne ma s mojim nazorom poslite do prdele, ale este pred tym si upracte v tych hlavach ,,geniov,, a popremyslajte, ci som nahodou nemal pravdu a vyserte sa na svoje EGA!!
Vsetkym pekny vikend!17. augusta 2013 o 21:54 #361474
GabriellooÚčastník (Participant)Kazdopadne ma mrzi ze som vam nemohol pomoct. Ale urcite reakcie ma uz rozculuju do nepricetnosti. Podla mojho nazoru su tieto reakcie dotycnych ludi podmienene ich totalitnym vychovnym procesom spred par rokov kedy bolo bonzactvo a sikanovanie ludi na poriadku. Kazdi ma vzdy potrebu riesit toho druheho cloveka. Nikto sa nestara sam o seba. Ked mi uz raz vadi ze niekto sa nieco opytal tak pre boha idem na najblizsiu psychiatricku ambulanciu a zbavim sa svojpravnosti a tym padom na internet uz nepozrem…. to je moj osobny nazor.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.