Inštalácia Office for Mac 2011

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Inštalácia Office for Mac 2011

• Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi od sa.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    habik11
    Účastník

Dobrý deň, mám taký problém že keď otvorím súbor s .dmg, kliknem dvakrát na ikonku aby sa spustila inštalácia tak namiesto toho mi vyhodí terminál a neviem sa ďalej pohnúť, pomože mi niekto?

piatok13
    Účastník

Ja som s týmto nemal žiaden problém a robil som to už dva krát. Skús pustiť viac informácií. Je to originál DVD? Aký OS? …

habik11
    Účastník

Nie, je to stiahnutá trial verzia a mám OS X Lion.
    Urobí mi to napr. aj keď inštalujem iWork 09 originál z kúpeného CD.

EDIT:
    Tu je aj screen čo mi vypíše po dvjkliku.
    http://imageshack.us/photo/my-images/840/snmekobrazovky20111203v.png/

jancik6
    Účastník

sevaste potreboval by som poradiť ako odinštalujem windows s applu a prejdem na pôvodný OS. dik za radu

Drevoplech
    Účastník

habik11: skus na .dmg subor kliknut pravim tlacitkom a daj si zobrazit obsah adresara. Tam skus najst iny subor, ktorym by sa dala spustit instalacia.

jancik6: musis spustit instalaciu OS X, z nejakeho bootovacieho media (DVD, alebo USB HDD). Ked sa ti nacita graficke rozhranie instalacie, tak si vyber jazyk v ktorom bude instalacia prebiehat. Potom sa ti zobrazi horna lista s moznostami, kde si najdes Disk Manager… v nom sformatujes disk a mozes pokracovat v instalacii.

palo s.
    Účastník

Habik11,

podla mna mas terminal nastaveny ako default aplikaciu, ktora spusta .dmg subory. To treba zmenit niekde v atributoch suboru (dvojklikom na subor). Ale teraz neviem ako to presne urobit, nie som pri macu.

Palo

habik11
    Účastník

To palo s.
    Viem ako zmeniť východziu aplikáciu na .dmg ale na aký program to mám zmeniť ???

JFK.
    Účastník

disk utility nie?

sleepwalk3r
    Účastník

lenze… tu asi ide o spustanie pkg/mpkg a nie dmg!! Office sa instaluje cez „Apple Installer“ a nie cez „drag+drop“ do Applications z otvoreneho dmg.
    Takze treba nastavit uz spominany „Apple Installer“ a nie „Disk Utility“

habik11
    Účastník

Apple Installer som tam nemal, zrejme pri update na Liona sa tam urobil neporiadok. Urobil som re-instal a ide všetko ako má.

mk01
    Účastník

stacilo prave tlacitko, open with -> other, vybrat installer a zakliknut make default application

sa
    Účastník

chcel by som zistit ci niekto nema skusenosti so slovencinou v office ? Zacali predavat v obchodoch slovenské doplnky k office a ci tie funguju ?
    Dakujem.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.